One tree hill

ÅÅÅÅÅÅÅ hade glömt hur sjukt jävla bra de är !!!




Fredag :)

Äntligen ska ja klippa mig!!! Ska vara där 11, som ja behöver klippa av en bit av mitt långa hår. De är rått nu.. Blir en lugn fredag med mys hemma med familjen.. <3

pussss mammi

 



Heeej :)

Äntligen kan ja skriva lite roligare än jag tidigare gjort. Varit sjukt tufft dom senaste dagarna med min dotter som blev svårt sjuk och fick ligga på näl i några dagar. Hon hade fått två olika luftvägsvirus plus ett virus som heter rotaviruet som var som en svårare magsjuka som gör man tappar all mat lust mm, Plus lunginflammation..
Hon fick ta massa prover och kommer få svaret från dom om några dagar skulle ja tro. Men nu är vi hemma igen i alla fall :) Vilken är väldigt skönt! Amelia är trött men de går åt rätt håll .
Idag har ja flyttat ! :D Mina UNDERBARA killkompisar hjälpte mig vilket ja är så tacksam för! Ni är BÄST!!

Har inte alls gjort mkt mer idag, gick upp hälsade på Martin förut som kommit hem från Frankrike :) Inte sett han på över 6 månader. <3

Nu sover amelia gott och ska slänga mig i ett bad sen skriva en lista på vad ja ska shoppa i sthlm :D
Ska bli underbart att äntligen kunna SHOPPA igen. Vet så mkt ja vill ha nu så måste skriva upp allt så ja inte glömmer av något ;D Min feting lön ska nu äntligen gå åt annat än hyra ;D


Pusss så länge :)




Min lilla sjukling <3






Jaha..

Ligger med melis i sängen på näl, får inte åka hem idag heller.. Segt börjar de bli att bara ligga i en säng hela tiden. Som tur har vi datan och lite filmer med oss som vi ligger och tittar på :)
Idag mår hon lite bättre, är vaken mkt mer än igår i alla fall. Skulle ta lite prover förut vilket blev väldigt jobbigt när Amelia VÄGRADE ! Vi var 3 personer som fick hålla fast i henne pga hon vägrade ligga still och var så rädd.. Fyyyy var nära på att spy.. Att hålla tag i henne så hårt och hennes skrik ... Tankarna åker bort på annat .. Hur vissa män kan göra detta frivilligt mot små barn.. Jag hade seriöst dödat någon som hade rört ett barn.. När de där skriket efter mamma och pappa .. Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. Byter ämne nu..
Amelia har fått lunginflammation, 2 olika virus ett i magen och ett förskylnings virus.
Som sagt tagit massa prover men får inte svaren på dom fören några dagar..

Får hoppas de bara är detta hon har och inget mer nu.. Dom vet fortfarande inte vrf hon har feber men de kommer nog med proverna om några dagar..

Nu ska vi sova lite sen kommer ahmed förbi och hälsar på ! pusss




<3


;(

Sitter nu i mitt och amelias rum på näl, fått ett eget rum väldigt skönt! Amelia sover som vanligt och finns inte mkt annat att göra än nörda på datan, får inte gå utanför rummet heller pga viruset är väldigt smittsamt.. Kom in igår natt väldigt sent.. Amelia fick dropp och dom sa hennes hjärta slog väldigt fort.. Idag kom en läkare in sa amelia fått något konstigt virus i kroppen som var farligt... :( Mitt hjärta hoppade upp i halsen när dom sa virus men hon sa att de var jätte bra vi kom in för hon måste behandlas för detta. Ska även rönka henne idag se om det är något i hennes lunger. Dom vet inte vrf hon har så hög feber men hoppas vi kan få svar på de. Att hon inte äter är pga den magsjukdommen hon fått..

Mer vet ja tyvärr inte heller .. :(

;(

Jag åkte för att hämta min flicka efter jobbet, hon satt o soffan igen med en filt och hennes vackra bruna ögon tittade på mig med en blick jag inte är van med att se. Hon hade fått hög feber igen och hade även idag spytt jätte mkt.. Äter inget , leker inte utan bara vill ligga sova. :( Jag ringde till sjukhuset fick en tid kl 5 men fick åka tillbaka för de var så många före. Nu har de gått över 2 veckor hon haft 39-40 i feber varje dag.
Satt på akuten och vet inte vad som hände men helt plötsligt när jag satt och kollade på henne när hon hade satt sig för att leka me något på marken började tårarna rinna ner för kinderna.. Varför blir inte min flicka bra snart ? Vad kan hon ha fått? Något måste de ju vara för att ha feber och vara slö är inte amelia.. Hon är pigg glad och fantastisk! Nu ligger hon bakom mig och har somnat igen .. Hon har gått ner mkt pga hon inte heller äter..
Vad liten man känner sig just nu..
Finns så mkt känslor,tankar ja vill få ut till en viss person just nu som tar allt som en lek, Jag hoppas även denna människa någon dag inser vad man går miste om.. Man lever bara en gång.. Och man får aldrig tillbaka tiden med henne när hon är liten.. Den viktigaste. Att bara sitta titta på amelia när hon sover är bland de vackraste jag sett. Hennes stora vackra bruna ögon hon fått ifrån sin pappa.. Varje gång de ringer till mig. "PAPPA" tittar hon på mig..
Hon saknar dig...

Önska oss lycka till ska snart dra oss till akuten igen, får hoppas vi slipper sitta där hela kvällen.

Här ligger min prinsessa och sover..

Mamma Älskar dig Amelia Linnea Hemberg...




Ufffffff....

Han är så äckligt jävla snygg!!!!!!






God morgon :)

Är just nu på jobbet och känner mig som en död fisk haha, Igår fyllde idas pappa 50 år och han hade ingen aning om att ett stort kalas var planerat istället för en lugn middag med familjen :) Jag ida och sandra och carro hjälpte till med maten,drickan disken mm. Olof blev jätte glad och kvällen blev jätte lyckad :) Var hemma runt 3 och deckade så fort ja la huvudet på kudden. Skulle upp jobba kl 11 på 4her så va sådär pigg på att gå upp. Amelia sov hos sin pappa inatt och ringde nyss för att kolla hur allt var med henne då hade hon feber IGEN!!! Jag kan inte fatta vad de kan vara? Snart 2 veckor med feber och hosta, förskyld mm.. Och läkarna vet inte vad de kan vara? Att ha feber i 2 veckor är verkligen inte normalt börjar bli jätte orolig vad de kan vara...:(


Ska lägga upp lite bilder sen gårdagen när ja kommer hem. :)

Måste även säga tack till alla fina kommentarer ja fått sen jag skrev.. Jag hoppas alla som läser ska våga fråga vad som helst. Jag själv hade 1000 frågor till mammor innan ja fick amelia :) Även ni som inte är mammor får självklart fråga ni med :)  pusssss

Happy!!

Nu drar ja till ida :) Ha en grym kväll för de ska vi ha ! Puss






Lördag :)

Äntligen hitta jag en liknande klänning som jag velat ha såååå länge :)



Min ;)


Den ja egentligen vill ha haha :D


Ung mamma!

Kl är snart 24:00 och jag får för mig sätta mig skriva nu :) Flera gånger har folk frågat mig dessa frågor och nu tänkte jag att jag skulle ta allt från början.
Hur de är att vara ung mamma? Jag ser mig faktiskt inte som ung mamma, jag kan verkligen hålla med om att få barn när man är 19 år är tufft. Men kroppen när man blir gravid förändras väldigt mkt. Man tänker på ett helt annat sätt, blir på ett helt annat sätt. Vi kvinnor/tjejer mognar väldigt mkt.. Jag tycker själv jag är mogen för min ålder och redan när jag var 19 år kunde klara av att ta hand om ett barn.. Men jag trodde inte när amelia var i magen att de skulle bli såhär tufft,jobbigt och krävande som de blev. Låter som ja menar på ett dåligt sätt nu men ska försöka förklara hur jag trodde då..
Jag tänkte om ja ska vara helt ärlig. Barn? hur jobbigt kan de vara? Vi alla har ju varit de, ser mammor hela tiden. Klart ja kommer klara de utan problem. Men de ja vet nu är att vissa stunder kan man inte hur mkt man än skulle vilja förklara för folk hur tufft de kan vara.. Man blir en helt annan människa, helt plötsligt har man inte bara sig själv att tänka på utan en annan människa.. människa.. DE hade ja inte tänkt på.. Att ja skulle kunna ta de stora ansvaret att uppfostra en människa. De kan ja väl hålla med om att vara 19 i de läget är man inte tillräckligt mogen. Jag visste de skulle bli kanske jobbigt vissa stunder. Men man har INGEN aning vilket stort ansvar det verkligen är.. Hela livet.. Därför att få barn när man är ung är både bra och dåligt. Förstår ni vad ja menar? Ja menar att man kan bli en helt underbar mamma men man kanske inte insett hur mkt ansvar man tog på sig som 19 åring, Man är ju som sagt både barn och vuxen runt 19.

Hur folk reagerar/reagerade ?

Jag fick reda på att jag var gravid med melis i v20, .... Nu undrar ni om ja är störd ;) Men så var de.. Jag hade helt ärligt INGEN aning att jag var gravid. Jag hade ingen mage, jag åt som vanligt, spydde aldrig mådde toppen. Jag tyckte ja hade gått upp lite men var mkt med skolan den tiden så jag hade slappat till mig med träning. Så ja tänkte väl får väl ta tag i min kropp snart. Jag gjorde ett grav test några månader innan som visade sig negativt. ? Det kanske var 3 månader innan jag fick reda på de. Då var ja endå i 3 månaden ?
Min kropp är lite konstig måste ja även säga ;)
Men men jag gick till läkaren pga lite senare tyckte jag att jag hade ont i magen väldigt ofta.
Fick göra ett ultraljud och på de sätter visade de sig jag var gravid... Mina tankar då.. Var i en fruktansvärd chock.. Tänkte helt ärligt när ja gick från sjukhuset ,ska ja hoppa från en bro nu eller va ska ja göra ?
Mitt liv såg ut just då, Skola,vänner pojkvänn studenten, resa festa mm.. 
Jag fick innan reda på att jag inte hade något val än att föda henne pga ja gått så långt. Jag var i v20+0
Lagen i sverige säger man inte får göra abort om man är över v 18.
Jag ringde min mamma de första ja gjorde, sa som de var hon var lika underbar som alltid. Var lugn, pratade med mig lugnt och sa allt skulle bli bra.. Jag ser de fortfarande framför mig exakt hur de var, var jag ringde henne,vart ja skulle .. Vissa bilder försvinner aldrig. Jag hade hamnat i chock för första gången i mitt liv . Vad skulle mina vänner säga? Min pappa? Ahmeds föräldrar ? Hur skulle ja börja ? Vem skulle ja säga de till? Skulle JAG ha barn ??
Kan skriva 1000 saker om detta men ni förstår säkert..
Jag åkte hem, ringde ahmed som då var inte den bästa ringa just då.. Fick svaret: Oj shit.. aa men ring om de e något ? Jag blev helt ställd.. Skulle ja ha ett barn själv typ? Senare samma kväll ringde han upp och typ : Förlåt vet inte vad ja sa förut fatta inte de va sant.. Kommer ihåg detta samtalet för de fick mig vakna upp ur min koma.. Även ahmed hade hamnat i chock.. Vi träffades och med hjälp av varann försökte vi fatta vad som hänt..
De fick inte många dagar fören mina vänner fråga vad de var med mig.. Jag ljög i början sa allt var bra med mig och inte hänt något men en dag bara de brast för mig.. Ringde amanda berätta allt... Vi båda grät, skratta prata i timmar om allt... Amanda vid denna stunden var den som ställde upp med ALLT!! <3
Ja berätta de för fler och fler och fick jätte mkt olika kommentarer. Typ, vad ska du göra då ? haha Vad finns de att göra ? Ja ska ha barn ? Jag kommer behålla barnet. Fick höra av en på stan som ja inte ens känner: Faaan du har ju förstört ditt liv ? Den va sådär kul höra då nu bara ja skrattar åt de :)
Jag vet att många snacka om att jag skulle bli mamma. Denna stad älskar folk att snacka i... Typ hitta på orsaker till att ja inte tog reda på de tidigare mm.. vilket e ren skitsnack.. Att ja behöll barnet pga ja va kär i mitt ex ?  Va e de för människa som tror ja skulle göra de ? haha. ja ni förstår massa skit folk trodde på som ja ibalnd fått höra som ja nu bara tycker är kul..
Men nu vet ni vrf ja inte gjorde abort vilket jag är såååååååååååå glad över att jag inte fick göra.. Jag har tänk så många gånger.. Va skulle ja gjort idag utan amelia ? Jag skulle aldrig vilja byta liv me någon annan eller ändra något.. Är så glad ja nu fick reda på detta så sent.. Amelia är min stora kärlek.. Min dotter, min andra halva mitt allt.


Tycker ni att ja skrivit tillräckligt ? haha :D Hoppas ni tycker de i alla fall. Försökt vara så ärlig och öppen som möjligt. Vissa saker kan man inte skriva om och de tror ja ni med förstår.. Fråga på vad ni vill om de är något mer ni vill veta..

Nu ska ja krypa ner brevid min dotter som sover så gott. Imorgon blir de flytt för min del till mitt nya hem 6 månader framöver :D¨







Loveee it

Denna SJUKT snygga Body är nu äntligen min!!! :) Till en snygg kavaj och jeans !





Amelia<3

Sitter med min dotter i knät som inte blir bättre :( Vad är de du har fått min älskliing :( snart 10 dagar med feber ..




Buuu :(

Är så sjukt trött idag.. Fruktansvärd natt! Amelia vaknade runt 12 på natten helt KOKHET och andades jätte fort. Kollade hennes temp som var 41... :S Fick lite smått panik och visste inte riktigt vad ja skulle ta mig till.
Ringde till sjukvårdsupplysningen och pratade med en UNDERBAR kille där som gjorde att de redan kändes mkt bättre. HAHA skulle vilja hört de samtalet , panik morsan ringer och är helt galen.. :P
Jaja vad gör man inte för sitt barn? ;) Hon fick i sig lite alvedon och tillslut efter en timma gick febern ner igen. Min värsta mardröm är att hon skulle typ börja krampa eller något, jag är helt fruktansvärt dålig psykisk när ja får panik.. Men som tur är gick allt bra. Efter någon timma gick febern ner till 38, Sov väldigt lite låg på hel spänn hela tiden för att ja va rädd hon skulle bli sämre igen..
De är helt sjukt hur liten man kan känna sig ibland, Va skulle ja lixom göra om de verkligen HÄNDE något ? fyy vill inte ens tänka tanken..

Nu står min lilla flicka i fönstret och kollar på bilarna utanför. :) Mycket piggare idag .. Ledig både imorgon och torsdag så ska inte göra mkt mer än ligga inne me henne så hon blir helt frisk nu ..


Va skulle ja gjort utan min Amelia ?? gud vill inte ens tänka tanken..

Nu blir de film me en kopp te efter ja lagt min skönhet <3



<3

You can feel when someone you hold close to your heart is slipping away, little by little. It’s when the mere thought of losing a person can bring you to tears almost instantly. The pain you are beginning to feel can crush your entire heart. Yet everything that you try to do to solve the problems only push them further and further away from you. When the only chance of getting back to the way things were in the beginning is to hope this person realized what they may be losing.


Soulmate.

Stockholm

Kom och tänka på hur mkt jag vill upp till Sthlm ! Ska upp nu i Maj och träffa min underbara vän Fanny :D
Ska SHOPPA!!

Miss uuuu sooooo <3










Meeeliiis<3

Min lilla älskling ligger nu med 40,3 i feber :( Kom nyss hem från sjukhuset där dom tog prover mm på henne,
Nu ligger hon och sover i soffan min lilla flicka efter fått i sig lite glass.
Blir bara till va hemma idag pyssla om min fina och se på tv :)

Pussss






Partyyy




SATC hela trailern



wooooooooooooooooooow vill se!!


Woooow

Såg nyss de nya "paret" första ja tänkte på, Vilka barn dom kommer få!! hahah
Jag tycker Kim är en av dom snyggaste ja någonsin sett!!






Söndag ;)

Ligger just nu i soffan och gör inte mkt :) Vaknade runt halv 9, Amelia sov dåligt inatt igen.. :( Vet inte vad de är just nu, sover aldrig en hel natt! Igår jobbade ja hos pappa från 10-15, sen drog ja hem och väntade på att hanna skulle sluta så hon och irma skulle komma så vi skulle gå och handla mat :)
Vi ville göra något annat än tacos så igår ville vi typ göra någon god pasta rätt;)
Blev riktigt lyckat, pasta med räkor och kyckling mm sen en GRYM film.
Skit mysig kväll bara ligga hemma äta och se en bra film. De är underbart :) Bilder kommer ikväll från irmas kamera.
Idag ska ja nog bara ta de lugn, Kolla på min nya lägenhet från och med agusti ;) Så har några månader på mig bo hos min farmor och spara pengar och leva lite i sommar :D

Hade gött Pusss




God morgon :)

Ska snart käka frulle sen dra till jobbet, :) Jobbar 10-18 idag sen blir de gill med brudarna uppe hos hanna.
Hoppas vädret håller i sig bara, hörde de skulle blir sämre idag men än så länge ser de ljust ut!


Ska försöka ta me en kamera ikväll, har bara webben sådär kul bara ha bilder från den. :)

PUSSS




SNYYYYYGGG!!

Hitta en bild på Becca nyss, (eller som vi kallar henne Megan Fox) :) Ja dööööööör så snygg hon är på denna bilden..  När hon sminkade sig för något på den sminkskolan hon gick på :P





Underbar dag :D

God eftermiddag alla fina! Idag är ja på BÄSTA humöret, Nåde den som försöker få mig på dåligt humör idag ;)
Vaknade, pigg och utvilad. Amelia hade sovit helt okay, men var glad när hon vaknade och det är viktigast.
Vi gick upp, bada åt frulle och bara myste. Hon var lugn och fin och inte alls lika "galen" som hon brukar . haha låter som hon e ett moster i vanliga fall men ni som inte känner henne ska veta hon är väldigt "LIVLIG" sitter helst inte still och vill ha mkt uppmärksamhet..
Sitter just nu på jobbet, (4her) Käkade nyss en sallad från Roomer. STARK.. Men nyttig känner ja mig i alla fall.
Slutar 17:00 ska då upp hämta min älskling från dagis. Sen hem fortsätta packa massa.. Flytt snart!

Fått inte MASSA fint på jobbet. Blir galen. Lönen kooooooooooom nuuuuuu :)

Nu dags å hugga i maten. Pusssss






God morgon ;)

Helt sjukt detta, kl är halv 11 och amelia sover än ?? Vi la oss runt halv 10 igår hon sov helt okay inatt för att varit så sjuk på dagen. Vaknade i morse kl 7-8 och ville ha lite välling sen somnade hon om :D Jag vaknade runt 10 gick upp kollade tv, käkade lite helt själv.. Väldigt konstigt måste ja säga .. Mkt glad att ha amelia i mitt liv hade varit väldigt tomt utan henne..
Idag om amelia är bättre ska vi försöka komma utanför lägenheten. Det är underbart väder och inte sett solen på ett tag haha. Hade bäst så länge Pusss



Sjuk ..

Ligger just nu med amelia på min hals typ.. Hon är helt KOKHET .. :( Har 39,5 i feber och är ett helt annat barn..
Hon ligger bara i soffan hela dagarna och tittar på film, vilar och dricker massa vatten.. Stackars liiiten tjej..
I lördags var det min tur, hela fredags natten var jag helt galet varm. Hatar vara sjuk...
Börjar bli bättre nu vilket är väldigt skönt, att ta hand om ett barn och sig själv är riktigt jobbigt måste ja säga.. Man blir helt lost , fattar inte vissa saker och glömmer vad man gör haha.
Ska nu försöka få min älskade dotter att sova.. Snart är de flytt på g, åå va de ska bli skönt att äntligen kunna shoppa och spara pengar :D
Puss


Här kommer både lite bilder från när vi var friska och sjuka :)











Sjuka amelia :( bara ligger i soffan ..




Freeeedag:)

Är just nu på jobbet och mår sådär om ja ska va helt ärlig, ont i halsen och huvudet.. :/ Känns som ja verkligen kommer bli sjukt vilket jag vägrar bli... Får dricka lite te och äta vitaminer när jag kommer hem.
Imorgon blir de kalas för johanna som fyller 21 :) Brukar alltid bli galet på kvällen efter några drinkar hos johanna men får ta de lugnt imorgon så jag inte blir sjukare..
Ikväll blir de bara hem i soffan kolla på en bra film och mysa med Amelia.

Hörs nog senare :) Pussss




REA!!!

Nu är det 30% på ALLT i butiken :D Ska få in så sjukt mkt snyggt så nu ska hösten/vintern BORT!


Öppet 10-19. Mvh 4her.



PS

Vill ha sommar nu!!!













Miss uuu

Heeeej :) Ligger i soffan och kom och tänka på att min underbara vän martin kommer hem snart  från Frankrike! Gud vad jag saknat honom, bara gå upp på kullen sitta och snacka i timmar i hans lilla stuga. Snart är de sommar så kommer hänga mkt ute i herresta hos mina päron :) Blir många härliga "tjöt" kvällar <3

Sov gott Pusss

hahah hitta ingen annan bild på oss ihop :) Jag gillade tydligen solen mer än martin denna sommaren :D



Heeeelooo :)

Sitter just nu hos pappa och gör inte mkt :) Varit och fikat me carro, bokat klipptid, ska ringa arbetsförmedlingen sen är min lista för dagen klar :) Ska snart hämta lillan från dagis, ska hem tvätta och städa.. Är sådär kul..
Men måste även snart börja packa.. Ska försöka ragga upp lite kompisar som kan hjälpa mig nästa vecka :) Pumpa hög musik , städa och äta pizza ? Låter de inte som en rolig dag? haha.
Fick sms från irma om ja ville se fotboll ikväll ? haha tydligen samma match som förra veckan ? Kul... Nooot :)
Men nr 14 i arsenal skulle ja kunna tänka mig titta på igen så får suga på den karamellen ;)
Blir jobb imorgon ska bli kul faktiskt :D Blir så rastlös när de går några dagar så jag inte jobbar,.

Nu ska ja hämta melis .. Pussssss



6/4

God morgon :) Sitter just nu men melis i mitt knä, ska snart käka frulle :) Sov hos mina päron inatt och har drömt så sjukt störda drömmar.. orkar inte haha. Irma va raggare, köpt en rå raggar bil som hon tyckte vi skulle åka runt i sverige me haha. Östeberg körde "blatte" rundan på torget med den med rå musik.. Ida och jag var bakom med foxy och jesper. (hästar) AAA de va en sjukt rolig drömm , vaknade och små skrattade för min själv i morse.
Ska in och träna nu kl 10. Sen kanske de blir en fika på stan eller hem och sova lite. Behöver även tvätta ..
Något ja måste göra idag är klippa mig!! Jag ser ut som jesus helt seiöst! Mitt tjocka hår som inte har någon volym alls pga de e så tugnt.

Hade bäst .. Pusss


Amanda och melis :) Amelia 2 månader kanske :D



<3



God kväll :)

Vad tycker ni om våran nya design? bättre, sämre ?
Nu har Amelia somnat så gott för natten och ska lägga mig se Johan Falk- de fredlösa.
Jag är kär i joel kinnaman helst seriöst... Så sjukt sexigt manlig.. :)

Imorgon ska jag dra och träna och sola något ja inte haft tid med på riktigt länge.. Lediiiiig !!

Sov gott.. Pussss





make a wish.








Outfits.







never a failure always a lesson..

God kväll :) Har nyss ätit massa gott pappa lagat! Nu blir de fram med mjukisbrallerna och lägga sig se på en bra film med massa godis:) Sov middag med min älskling i 2 timmar idag.. Sova middag är ibland de skönaste som finns. Man somnar så djupt och vaknade med att ja dregglade på kudden haha . Amelia har varit på ett fruktansvärt humör idag vet inte vad de är.. Bara vill bråka, skrika göra allt man inte får.. Så ska bli skönt med lite hjälp av mamma och pappa idag..
Min älskade linn kommer hem idag så hoppas ja ska få träffa henne snart :D Är ledig imorgon sen är de jobb onsdag torsdag fredag :) Lördag hoppas jag att vi ska hitta på något kul, inte träffat linn på kanske 2 månader eller mer... Nu ska ja lägga mig i ett bad.. Pusssss







Söndag :)

Jaha då var påsken över :) Vi går mot ljusare tider vilket är underbart ... Igår jobbade jag hos min pappa sen mötte jag upp irma carro efter jobbet för att sätta sig ute i solen och käka lite .. Helt sjukt var underbart de är att kunna sitta ute! Vi satt nog ute i flera timmar och kollade på folk och sneglade på påskpjäsen som var på torget .. haha ibland orkar jag inte med vad folk gör för dina religioner.. Var verkligen en pjäs som folk gick IN för att spela .. Även folk på torget som grät när dom hängde upp "jesus" på korset.. asså ja orkar inte .. tänk vad världen hade sett bättre ut utan alla denna religion.. ? Ja tänker inte gå in på detta på en blogg men måste säga att det är sjukt hur vissa tänker och tycker om hur man ska leva sitt liv pga någon bok som skrevs för 10000000 år sen.. ?
Jaja. Nu ska ja ta på mig kläder och dra till stan me melis på en fika ..

Pusssssssss

En bild sen modevisningen..



Glad påsk ;)

Är just nu på jobbet och gör inte mkt .. Det är inget folk på stan och förstår inte ens vrf stan har öppet idag ..
Igår jobbade jag hela dagen och var helt död när jag kom hem, lite senare kom Presan,johanna vickan och gadd förbi. Vi satt och kollade bilder från persans helt underbara resa i afrika! Jag hade LÄTT velat göra något sådant, fruktansvärt vackert land plus man får testa på livet på andra sidan jorden som kan rent ut sagt vara ett HELVETE! Vi måste börja uppskatta livet, vara glad för det man har och får och försöka förstå att det finns människor som skulle gjort vad som helst för de livet vi lever idag. Tänk aldrig veta om man ska få mat för dagen, eller för veckan ? de är sjukt. Jag vet hur jag är om jag inte får i mig mat efter 13:00 om jag jobbar jag börjar typ grina.. Tänk då DOM?
Persan berättade så sjukt mkt saker som är så svårt för oss här hemma förstå, Jag tror nästan alla borde åka på en sådan resa för att uppskatta livet lite mer än vad man gör.
Oj nu blev de djupt här ;)

Blir mkt jobb för mig i helgen. Imorgon jobbar jag 10-15 ,sen 18-24.. Segt men gött me pengarna :)

Kanske får tagga till för ikväll i alla fall :) Det är ju endå påskafton ?




Här kommer en bild på min sjukt söta dotter och min underbara mamma <3




Kalasfin!

Hello my friends!
Sitter just nu i salongen och Charlotte håller på och grejar i mitt hår. Ca 20 nya slingor skall sättas i, vilket är samma som ett återbesök hos oss!
Jag har satt i ca 25 slingor på Charlotte redan. Så nu är hon riktigt fin i håret inför sitt kalas imorgon!


God morgon Torsdag :)

HAHAHAH måste börja med att säga att irma e faan värre än alla killar på harrys.. ;) Igår så var det tydligen något "grym" match på tv, mellan Arsenal och barca .. Jag var mest sugen bara komma utanför min lägenhet så jag kunde gått var som helst :) Men harrys blev de med massa grabbar som taggat till MAX :D tröjor, halsdukar mm haha :D Jag käkade lite mat och irma tog några cider ;) Det var grymt kul måste jag säga, så roligt se alla så sjukt seriösa :D Å alla jävlades me alla hela tiden för var inte många runt de bordet vi satt som höll på samma lag :P Micke bakom mig tjöta om ett lag, angelo vega om sitt real och Irma om barca haha :D
Tyckte de va en grymt bra match måste jag säga, vet hur bra barca är men Arsenal var faan inte långt efter asså :D
Arsenal spelade så sjukt fin fotboll vissa stunder.
Och måste även säga att jag DOOOOOOOOOG när nr 14 i arsenal kom in ... OMG !!! Först spela han så fruktansvärt fin fotboll sen var han galet snygg !! hahah
Får bli min nya owen :P hahah

Irma carro ligger hemma hos mig och sover som två döda fiskar just nu , gick hem tidigare igår för va grymt trött så vet inte hur dom mår idag carro som ja fattade de som fick i sig lite för många öl :D


Pusssss





RSS 2.0