<3


BÄSTA!!

Igår var det en av dom BÄSTA kvällara på länge :) Var ute käkade med tjejerna på harrys riktigt mysigt med mkt skratt som vanligt.
Kvällen var lugn fram tills vi hitta baren :) Fick äntligen min fruktdrink av mike som var så jävla gooood!!
Sen förstår ni ju själva hur de blev :D Blev en hel del dans, haha skulle vilja haft en kamera över mig igår....
Fick även smaka på den ÄCKLIGASTE shotten av petrit... Var helt seriöst nära på att göra som tjejen brevid mig .. spy på bardisken..
Sen gick jag hem och deckade hos ida<3 Sista kvällen jag fick ligga gosa med henne på ett tag.. FLYTTA till London.. Helt okay !!!

Bilder kommer ikväll .. Puss

I wish everyone can be happy without having to hurt someone else


FRIDAYY!!

Heeeej :) Snart helg, eller det är ju fredag men jobbar till 18 sen helg för mig :) Ska ut äta med tjejerna efter jobbet ska bli jätte mysigt. Ida flyttar till London på söndag;(
Ida reser runt väldigt mkt vilket är så jävla bra av henne när man är ung! Vi är 20 år nu vi vet inte alls vad vi vill göra med livet. Man ska prova så mkt man kan tycker jag, för det man inte gör brukar man sedan ångra man inte gjorde.
Därför tycker jag ida gör så rätt i ALLT hon gör. <3
Självklart saknar jag henne mkt när hon försvinner i månader med vet jag hade gjort samma sak om jag inte varit mamma.
Sen får jag ju åka till London istället :) I jul !! Shoppa i London ja tack ! ;D

haha amelia var så söt inatt, vaknade till och satte sig upp i sängen och säger:Mamma åka till berg, åka farfars bilar. :D <3 Måste kanske försöka hinna med en tripp till gbg innan hela sommaren är slut. Så hon får åka farfars bilar igen på liseberg !

Sen är det ju inte fel att det är LÖÖÖÖN för mig idag :) Ja tack broochhhaaan ....

yhaa yhaa har med mig kameran så ska ta lite bilder ikväll.

Pussss M




4her höst

Lite snyggt från 4her jag hitta idag :) Måste säga jag gillar hösten när alla underbara tjocka mysiga tröjor kommer in. Ska även lägga in bilder när jag tagit på mig dom, lite roligare kanske :)
449:
499.-
499:- Den ser svart ut men är mörk grön.
199:- Grön. Finns i fler färger. Sjukt snyggt med några snygga boots och indiana hårband i svart eller grönt!

HAHA

Jag lovade ju att lägga upp outfitbilder så här kommer några riktigt seriösa bilder ida fick ta på mig idag ;) haha

E jag inte bra på detta ? :D

Puss





09:44

God morgon! Fy vad jag är trött idag helt galet. Låg vakna till 12 igår jag och sara. haha låter som det är jätte sent men för mig som är mamma är de sent! Amelia vaknar nuförtiden alltid runt 9 och vill gå upp kolla på pippi eller emil :) Så brukar kunna ligga i soffan och mysa ett tag endå! Men idag vaknade hon kl 8 :) Jippi!!
Ska snart till jobbet, börjar kl 12 idag. Nu ska jag sminka mig sen gå ner gunga lite med amelia på lekplatsen innan jag börjar.
Puss M

23:47

sitter just nu här med min lillasyster som hjälper mig med min blogg :) tycker ni som henne att jag skriver jävligt fult? haha sne text och 100 frågetecken och allt? haha är det störande ? sov gott


OMG!!

Jag var inne på datan kollade mina sidor jag alltid brukar kolla så ser ja cristiano ronaldo har träffat ny tjej bla bla bla, tänkte ja går väl in ser hur hon ser ut då :)

SKOJJAR DU MED MIG!!!?????? SNYGGASTE JAG NÅGONSIN SETT!!! Vad är felet ?? Den tjejen har lyckats då ALLT på sin kropp !!

Titta så förstår ni !! Låter som jag är lesbisk men det är jag inte:)








Hösten är här :)




Heeelloo ;)

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little
Little bit better
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

Just a little
Little bit better... <3

Sitter lyssnar på robyn, sneglar lite på vänner då och då :) Idag har jag inte gjort ett PISS! Dagen har bara runnit iväg, Varit hemma från jobbet med Amelia som börjar bli bättre :)
Sett klart på filmerna jag och fannie hyrde! Yeessss de va min dag kul........ ;)

Veckan blir inte mkt annat än jobb, helgen blir lugn. Hoppas jag ska kunna ta lite bilder på höstkläderna från 4her..
Fått in sååå mkt snyggt nu !!


Ska lägga mig å sova nu hade göööttt Pussss M





HEEEEEEEEEEEEJ????


Natti natti!

Vaknade nu.. Melis hostar så de låter som hon ska vakna och spy när som helst :( Kan inte ens sova bredvid henne för hon hostar så mkt .. Älskliing ;(
Har inte gjort så mkt alls i helgen, fredags blev de ju kalas för hanna! Mkt trevligt. :) Uddevallas krogar är så sååååå tråkiga.. Förfesterna är alltid roliga,men sen utgång? blää... Lördagen hyrde jag och fannie massa filmer och låg hemma och myste:) På natten där blev melis sjuk så haft fullt upp med henne.

Det ser ut som jag får lite sol detta året:D Blir nog en restresa till värmen snart! Cypern står på listan tillsammans med familjen och fannie <3 Nu i början på september:)

Nee ska lägga mig igen, blir nog en lååååååång natt... Pusssssss <3




:)










Fredag :)

Jahhha, ;) Fredag igen. GÖÖÖTTTT!! Ikväll ska jag till hanna som fyller 21 :) Blir lite god mat och party med brudarna! Aldrig fel. Ska ta massa kort ikväll jag lovar :)
Imorgon ska jag även fota för 4her . Nya höstkläder har kommit in i butiken. Det är så sjukt mkt snyggt som kommer in till hösten jag döööör!!

Är så sjukt trött på hela mig nu med :P vill göra en TOTAL makeover... Men vad ska man göra ?? Kläder och sådant vet jag typ hur jag lätt skulle kunna gå klädd med hår? smink? Jag suger på de.. Ska jag klippa av lite av håret? våga byta hårfärg ? HJÄLP MIG!! Kom gärna med tips vad ni skulle tycka vara snyggt? Ska till frissan i slutet på månaden vill inte ha mitt tråkiga hår längre!!!


Ha en grym kväll så får ni se hur vi hade det imorgon :) Pusssss
M





outfitsbilder?

Ska jag vara så duktig att börja med de ? :D

Beautiful





Amelia Linnea Hemberg <3

Är bara tvungen skriva några rader om min älskade tjej! Hon är så sjukt duktig för att bara vara 2 år. Hon sover hela nätterna, lägger sig runt halv 9 sover till halv 9 ! Vill ligga och mysa på morgonen med "Min mamma" <3 :D
Går upp för trappan själv och sätter på tvn och tar av sig sin blöja och går och sätter sig på pottan :) ber om en ny blöja när hon är klar på pottan ! Så gryyyymm e hon :D Pratar som aldrig förr, det finaste hon kan säga just nu är "mamma älskar melan"  JAAAA de gör ja !! :D
Så gulligt hon kallar sig själv för melan :)
När jag ska till jobbet varje dag tittar hon på mig med sina stora bruna ögon och säger: Mamma jobba? Jaa de ska ja :) amelia säger: melan määä ?? <3


Nu ska ja snart till jobbet ska lägga mig mysa me melis en stund först :)


Pusssss

Ps gratttiiiiiiis till Hanna som fyller 21 idag <3




Melis på Cirkus <3






Melis grymt snygga jacka kommer från zara:) För er mammor som läser !

Gymnasium?

Tänkte tipsa lite om plus gymnasiumet i uddevalla :) Ni som läser min blogg som är lite yngre och ska börja gymnasiumet nu till hösten tycker jag verkligen man ska gå plusgymnasiumet. Min farbor är lärare där och även när jag gick i skolan när det nyss öppnat tyckte jag det lät bra. Detta finns just nu. Man får även tillgång till en
macbook data under 3 år.

UDDEVALLA

  • Stylist - Skönhet & Hälsa (HV)
  • Reklam och Webb (MP)
  • Artist - Musik och musikproduktion (ES)
  • Butiksledning (HP)
  • SPA - Friskvård & Hälsa (OP)
  • Skydd och säkerhet (OP)

Postadress
Plusgymnasiet Uddevalla
Norra Hamngatan 11c
451 30  UDDEVALLA

Tel: 0522-60 76 00




Liseberg:)


Heeeej ;)

Tjeeennna, var ett tag sen nu jag skrev. Tänkte dra några rader :) Har ingen telefon än ;( inget nytt nr eller något alls för mina vänner som inte bor i lilla uddevalla :) Ringde 3 idag... Säger bara tur att kärringen jag prata med inte stod framför mig... Skulle kunna slått till henne, Hörde inte vad hon sa. Dryg stockholmare som klaga på min dialekt "jag hör inte riktigt vad du säger tjejen" DÖÖÖÖÖÖ!! men men ska försöka skaffa en röten telefon så länge. Så man kan få tag på mig i alla fall. Så får ni maila era nr till mig på facebook ;)

Igår var jag ledig. Var på cirkus me melis,amanda och sara :D Amelia tyckte det var sååå roligt. Satt och titta på amelia mer än på cirkusen :D Hon har blivigt så stor. Satt så lungt och stilla och tittade och skrattade för sig själv. Myste i hela mig se henne så glag. Ibland titta hon på mig med världens gladaste ansikte : Mamma TITTTAAAA :D <3 Min älskade lilla sessa vad underbar du är...

Ikväll ska jag och ida och melis se på pelle <3 Med varm oboj och grädde .. mysss <3

Var i gbg i fredags med familjen, Gick på liseberg :D Melis älskade åka farfars bilar :) Åkte säkert 8 gånger :)
Lördags var jag i fannies nya lägenhet! Sen ute och käkade med familjen.


Pusss M






God morgon :)

Heeej :) Sitter på jobbet just nu gör inte alls mkt, dom är inte klara med taket så kommer få höra detta ljudet hela dagen... FRUKTANSVÄRT!!

Igår hade jag en riktig myskväll bara för mig själv. Man behöver nog det ibland. Amelia gjorde någor riktigt fult igår, hon satt brevid mig när jag satt vid datan. Hade fått en godispåse av morfar som hon satt så tyst och käkade ur medans jag kolla runt på olika bloggar. Plötsligt tycker jag hon är väldigt tyst så ja vänder mig om för att se vad hon gör då har hon somat med en hand i påsen och öppen mun sittandes :P Så jävla sööööt :D Klappa henne på skinden och sa meliis ska vi gå ner och lägga oss? Hon tittar inte utan bara svarar med sin öppna mun: aaaahaaaa:D <3
Hon har slutat sova middag nu så hon blir alltid jätte trött runt 8 vilket är bra för en tjej i hennes ålder. Annars kan hon ibland somna runt 10 och det är jätte jobbigt dagen efter när jag ska upp och jobba och behöva väcka henne.

Ikväll kommer min kära linn hem till mig efter jobbet :) Hon ska snart åka till asien i 3 månader :( så får ta en myskväll idag och bara skvallra om allt som hänt i sommar:)

Becca och Angelo kommer hem idag från BB:) Hoppas ja ska få träffa henne snart.. <3 Både lillan och becca.
Ville veta allt :D Trots jag har "fött" barn själv vill jag veta hur ont det gjorde att föda normalt.. :/ fyyyy vilken smärta de måste varit för henne .. Ni som inte vet gjorde jag kejsarsnitt med amelia det gjorde väldigt ont det med men det är som sagt än långvarig smärta som varar i över 2 veckors tid. När man får tillbaka känslen i magen igen.. FYYY de känns som någon försöker klippa upp magen på dig och någon drar i dina ben och i dina armar och försöker få dig gå mitt itur.
Att ha värkar och sen få ut barnet den normala vägen måste göra FRUKTANSVÄRT ont.. Ska inte ha fler barn så jag slipper veta :D:D

Nu kommer de varor så ska packa upp.. Hade gött Puss M




<3

Daily I've been waitin', for the time to pass and let it fade in
but baby my patience, it's driving me crazy
makin' me fall a part.

What do you do, when the truth isn't quite enough ?
They lookin' at you, telling you,
we need to break it up.
You need the trust what you do, it's you and me love.

But imma make it up to you and show the world,
I'm a changed girl.
Cause you mean that much to me,
And I dont wanna be done.
I'm doin that all that I can, and everybody hates me,
they can never understand.

So can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love again?

boy I know I told you, baby this ain't over,
this ain't over, it ain't over.

I remember ya touch, God, I miss you so much,
Please believe me, baby I'm sorry.
And all of this money and thangs can never amount to every morning when I see your face.

What do you do, when the truth isn't quite enough ?
They lookin at you, telling you,
we need to break it up.
You need the trust what you do,
it's you and me love.
But Imma make it up to you, and show the world,
I'm a changed girl.
Saying sorry doesn't make it all right, 
but I believe that we can make it, if we try

<3


Smögen

Heeeej :) Det är piss väder idag så blev inget liseberg ;( Det bara öser ner så mina planer sket sig totalt..
Gårdagen var grrrrrrrrymt rolig :D Blev kuddrum med fannie,richard,susse och sara :) Sen träffa jag massa underbara vänner därute :) Var hemma kl 5 i morse. ... Inte okay ... :) Men sov till 11 sen hämtade jag melis :)
Nu ska vi snart ge oss ut i regnet igen:) Måste handla lite mat och kanske hyra någon film ? :) Tips på någon bra film ?

Har inte mkt att skriva om idag har inte gjort något kul alls :) Någon bild från gårdagen kommer här :) Pusss

HARD WORK..

Eller inte ??? ;) haha neee har allt varit mkt att göra idag, det kommer i perioder i detta jobbet:)
Igår kväll kom persan en sväng förbi mig och melis :) Satt och kollade vänner och tjötade om lite allt möjligt som händer just nu .. :) Amelia hade te bjudning med sina koppar hon fick när hon fyllde 2 :D

Ikväll bär det av till smögen för nog sista gången i sommar :/ Kuddrum på lagegrens har "avslutning" där ikväll så tror det kommer bli grymt;)

Som alltid vad ska man ha på sig? :) Alltid samma sak varje gång man ska ut på något :)
Meliis ska nog sova hos mormor ikväll och imorgon är jag ledig så då ska vi till Liseberg :D:D haha Melis ska åka farfars bilar och äta spunnet socker <3

Ska ta med mig kameran så ni ska få se mitt lilla troll med henne sjukt fluffiga hår :D

Mina vänner fick även igår en liten flicka :D <3 Becca sa till mig för några dagar sedan vad bebisen skulle heta om det blir en tjej men vet inte om dom ändrat de så vagar inte skriva vad hon heter än :) Kommer ihåg när vi skulle ha barn, vi hade massa namn som vi typ redan bestämt innan hon föddes men INGET passa :) Kommer ihåg Cornelia var mitt favvo namn :) Ahmeds var Alyssa men jag kunde inte säga det lika bra som han så det fick bli något mer svenska, satt på google och sökte namn, haha så kom de upp amelia .. Vi bara de kanske skulle vara fint ? :D Såå blev de Amelia :) <3 Meliis, felis och allt annat som hon idag kallas :D

Faaaan vad dom borrar !!!! Har haft en vatten skada i butiken så nu håller dom på att laga de låter som någon sitter med en borr i örat på mig !!

Ha en bra kväll Pussssssssss

Snart ska ja få en bättre front ja lovar :P




Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Jag ÄLSKAR denna låten.. Lyssnat på den seriöst 3 gånger varje dag.. :) Sen får ja se videon ..............

Fuck me sideways vad snygg RIHANNA och Megan Fox är i den .........

Till något helt annat :) Idag runt halv 11 ringer min megan fox (becca) och berättar hon ligger på BB :) Idag,inatt eller imorgon kommer lillen/lillan till världen <3
Jag rös i hela kroppen när jag kom och tänka på hur lyckliga dom kommer bli om några timmar.. Hur hela livet förändrats till någon så fantastiskt.. Dom ska få ett barn. Deras eget kött och blod.

Idag blir de lugnt för min del med, persan skulle kanske komma förbi efter jobbet på lite dipp och gurka:P haha
Lite vänner sen blir de sängen :) Kul liv just nu.. Nooot ! Vill flytta till min nya lägenhet!!!


Pussss M





43.

Idag är det exakt 43 dagar sedan morfar fick bort.. ;( Tänker på det varje söndag,varje dag.. Det var exakt 43 dagar sedan en söndag den 27 juni 2010 du gav dig iväg till andra sidan... Jag saknar dig så otroligt mkt .. Ibland kan jag bara sitta och tänka på dig och allt jag fick vara med om med dig under mina 20 år.. När jag pratade med mormor idag i telefon och frågade hur det var med henne fick jag till svar: Det är väldigt tomt.. ;( Det är verkligen rätt ord.. Tomt. Saknad.

Helgen har varit mkt lugn för min del, i fredags var jag med fannie :) Myste med mat och såg på vänner :)
Igår åkt jag ut till herrestad och bara hade de gott :) Gick bort till lisa på kvällen som hade kalas :) Mamma hade ulle på besök så medans jag nattade amelia satt dom på baksidan drack lite vin och myste. Hörde ett gott skratt från min mamma som jag inte hört på riktigt länge .. Ett äkta skratt.. De värmde trots jag var arg för amelia inte ville sova för dom prata högt .. :) Men det var de värt.
Idag var jag ute hos farmor och farfar på grill <3 Finns inget godare än grillmat :D

Ska lägga mig kolla vänner nu.. LOVE IT.. Har ingen telefon än .. ;/ Men ska jag vara ärlig är det ganska skönt! Man blir så stressad av en telefon..

Blir jobb i veckan, ledig onsdag :) Kanske även fredag om jag kan fixa barnvakt till amelia för att åka med till danmark över dagen på inköp :)

wellwell .. Hade gött så länge ..

Pusss M


Saknar min fanny :D Får ta åka upp till henne snart <3



PANIK!!!

Jag skulle helt seriöst snart kunna skicka en bomb till 3....... Har fyllt i alla uppgifter om min telefon men INGET funkar !!!! Får panik.... Jag är helt lost utan telefon, vet inte vad som händer, ingen kan nå mig.. hur kunde man leva såhär förr ?
Snart ska jag gå hem, grymt arg och sur idag tycker verkligen inte om den sidan av mig själv ..
Ska mysa me fannie ikväll är de tänkt, Makkan ringde förut frågade om jag ville med ut men är så grymt seg så denna helgen har ja lovat mig själv bara vara hemma ta de lungt :)
För mina tröga vänner som inte riktigt hängt med att min mobil är snodd så skriver jag de återigen här :D

Jätte sur idag så bäst sluta skriva..

Pusssssssssss

4/8

Heeej :) Är på jobbet och titta nyss på klockan så var det bara 1 timma kvar typ tills jag slutar :) Är ledig imorgon :) ååå va skönt!! Ska mysa me min lilla tjej hela dagen det var länge sedan <3 Skulle tyligen bli dåligt väder imorgon så får komma på något kul att göra om vi inte kan vara ute och gunga och leka som jag hade tänkt :)

Funderar på om jag ska åka hem till mamma och pappa ikväll bara chilla där, älskar vara HEMMA :)
Se på vänner (ovanligt) och bara ligga och dööö i soffan .. finns det något bättre ??
Har ingen mobil heller :( SUGER så hårt .. Ska försöka fjäska med pappa om vi kan åka ut till torp så jag kan se om jag kan få låna någon eller hur de går till :)

Kunde inte sova igår, låg och drömde om min och melis nya lägenhet :D Hur fin den var, vad jag skulle köpa så det blir en riktig "hemma känsla" i den .. :) Amelia får ett stoooort eget rum i den nya lägenheten :)

yesssss, de var väl det jag hade skriva idag :) Helgen blir lugn, så inte mkt kul att skriva :)

Pusss M





Buhhhhhh :(

Vill börja med att säga FAAAAN!! Någon jävla zigenare kom in idag på jobbet (hon var inte zigenare) men att sno från folk är så jävla bajs!! Det kommer in en tjej som såg ut som typ vem som helst fast lite udda kläder :) ni vet vad ja menar , typ bob marley brud :P både jag å pappa var utanför av någon anledning när hon gick in, pappa hjälpte en kund och jag bar ut saker till farfar i bilen så kom hon in, sen typ 2 min senare går jag in igen och möter henne typ i trappan, tänkte inte så mkt mer än det var inte länge hon var inne.. Lokalen är 790 kvadrat så därför jag tänkte så :)har datan och allt bakom disken så går och sätter mig och tittar runt efter min mobil som låg där innan jag gick ut, men tänkte att jag lagt den i väskan eller något men sen efter jag letat ett bra tag kläcker pappa ur sig : Kanske var den tjejen som var inne här i 1 minut och typ sprang ut ?? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad arg jag blev då !!! tattare helt seriöst ???

Men men som tur är får jag en ny, :) men har inga nr eller något :( alla bilder,filmer på amelia ... :( de SUGER!!!

Efter jobbet var jag fett sur men skulle åka och titta på min och amelias nya lägenhet som piggade upp mig :D Den är sååååååå fin :D
Vi ska flytta till radhus :) På kurveröd ligger de, väldigt barnvänligt och kommer passa oss jätte bra:) Får en liten utegård där amelia kan gå ut leka med och lära känna nya barn :) Jag växte själv upp på kurveröd när jag var liten :) ÄLSKADE de området, kommer ihåg hur mkt jag grät när jag skulle flytta till herresta .. haha 5 min bort med bil :D

Får allt bo där tills vi väljer flytta ifrån denna stad :)

Jaja ska dra käka och lägga mig se på vänner .. :) Amelia har redan somnat :( Saknar henne.. trots ja ser henne varje dag så blir de inte många timmar, vakna gå till jobbet och sen hämta henne sen typ vill hon sova :( men ledig helgen och då ska vi mysa <3


lite bilder sen helgen :) Pusssssssssss

Ps ni får ursäkta min HEMSKA stavning !! jag orkar aldrig på facebook,msn,telefon mm bry mig hur jag stavar, sätter typ aldrig punkt eller något :/ hade fått sitta och skriva i 100 år då :)


'












Next time, there will be no next time


2/8 ??

Det är redan 2 augusti ?? Tiden bara rinner iväg på sommaren, typ bara denna månaden kvar sen går de mot hösten .. :/ Jaja, sitter på jobbet just nu .. Lugnt än så länge men hoppas det drar igång snart :) Blir så segt här annars på dagarna!

Helgen har varit rolig, i fredags var jag bara hemma hos mina päron tog de lugnt med amelia, Lördag så gick vi ut och käkade sen drog ut på fjorden ;) förfesta hemma hos mig med massa folk, bilder kommer ikväll :)
Dagen efter var väl mindre lyckad, mådde sådär.. :) Men men man lär sig tydligen aldrig :) Nu ska de bli lugnt för min del en bra tid framöver .. hoppas ja :)

Satt igår kväll och började tänka på min morfar väldigt mkt ;( Det är väldigt tomt utan dig.. Saknar dig otroligt mycket.. <3

Ikväll blir de lugnt, ska gå ner hyra mig en film på rasten och bara chilla ikväll, Kanske skulle gadd titta förbi :)


Hade gött så länge .. Puss M

RSS 2.0