Söndag!

Hej :) Sitter just nu och tittar på amelia som bada:) Nyss kollat klart på one tree hill, tror ja seriöst inte grinat så mkt på ett år .. haha :) fyyyyy .. Men de är verkligen så sjukt bra... kan inte sluta titta när jag satt på de. Och ALLA är så sjukt snygga jag dör... Julian OMG.. nästan en SCOTT ;) haha.
Idag ska jag nog bara vara hemma, sjukt trött. Ska ut och äta med familjen när pappa slutar de ska bli gott!
Ledig imorgon ååå va skönt de ska bli! Sen blir de fullt ös resten av veckan ;) Lipz på torsdag och lördag kväll me annars blir de jobb på 4her på dagarna. Skönt Amelia är frisk nu med så hon kan gå till dagis . Var en tuff vecka förra veckan .. Nu ska ja lägga min sessa snart så hon ska få sova middag sen drar vi ner till stan för god mat på harrys :)

Ps: Ta vara på varann.. Man kan inte förstå hur kort ibland ett liv är .. Älska, glömma och förlåta.. <3









Drömmen












Heeeeeeelt okay lägenhet, Ingemarsgatan i sthlm..... 4 milj hahah

25/2

Heeeej :) Är på jobbet just och nyss hängt ut lite nya varor i butiken. Amanda kommer snart vi ska åka hämta melis från dagis:) Ikväll jobbar jag på lipz så hoppas folk ska ut när de är löning och allt ?:) Min lilla syster fyller 18 år på lördag :) vad kan man köpa?? Har ni något riktigt bra tips på vad en tjej på 18 år vill ha? Måste ju endå vara något speciellt pga hon fyller 18:) och nej ingen dildo å skit nu hahah:) vet ida kommer skriva något sådant.. Jobbar hela tiden så kommer ha svårt köpa något me ;( så måste hinna på lördag förmiddag eller fredag eftermiddag.. Help meeee?? 

Hade gött mina kära pusssssssssss




Handicapped?

Fick en kommentar på bilden jag la ut på mig och Charlotte där en tjej frågade om Charlotte var handikappad för att hon lyckades få till en riktigt klockren bild.. Jag kunde ju valt en mer smickrande bild ser jag nu men jag bara tog någon så ni får överleva det ;)  Vill bara klargöra Charlotte ej är handikappad och här kommer en annan bild på henne ..Hahaha


Städning pågår

Håller på och städar min klädkammare.. Ska rensa bort allt som jag inte använder ! Visar kanske resultatet senare :)
Ni får en bild på mig och min man sålänge ;)

Kommentera mera!

Om ni kommenterar mer så lovar vi att skriva fler inlägg.
Man blir mycket mer motiverad när man får lite respons. Ni kan ju börja med att svara på lite frågor.
Vad heter du? Hur gammal är du? Pluggar eller jobbar du? Tell us everything ! :)



16.33

Helluuuuuu!
Har precis suttit och betalat massa räkningar.. Kul när pengarna bara rinner iväg på räkningar! Usch. Efter allt slit man gjort på jobbet .. Jaja, om några år skall jag ändå vara miljonär så det är väl bara att hålla ut ;)!
Idag vaknade jag runt 9. Gör det alla dagar jag är ledig nu och jag förstår inte varför. Jag sitter ändå uppe väldigt länge på kvällen men ändå vaknar jag först 7, sedan 8 och sedan 9 och ger upp. Varför? Tror det är för att jag har så mycket att tänka på just nu. Har lite svårt att slappna av och släppa allt känner jag.
Längtar till maj! Jag blir 20 och vi ska se Rihanna on my birthday i London! WIHUUUUUU! Ska bli sjukt kul!



Nu skall jag städa och tvätta! BYE!

23/2

Heeeej :) ligger hemma kollar vänner me fannie och melis . Bara varit hemma idag me amelia för hon har haft feber nu några dagar, Hoppas ja ska kunna jobba imorgon, (behöver pengarna) ;) London blir av !!! ååå va kul.. snacka lite me carran och fredag bokar vi flyg och biljetter till Rihanna ! Amanda ska me och hon fyller 20 år den helgen me så kommer bli den bästa födelsedag man kan tänka sig :D Jag och carran har tänkt ut något kul ! Nä nu ska jag pussa sönder min bebis pussss





22/2

Hej :) Sitter på jobbet och har lite rast! Jobbar dom närmaste dagarna hos pappa för min farmor och farfar är på semester:) Var hos mina föräldrar igår och bara tog de lugnt. Såg lite vänner me mamma och la min typ 10.. Har verkligen blivigt en riktig degboll på sista tiden, älskar lägga mig tidigt.. Men de va på ett sätt tur för amelia vaknade 20 gånger för hon hade jätte hög feber och mådde jätte dåligt.. :( Vaknad ofta och sa "mamma maj" (vatten) arabiska.. Och var helt glödhet.. Jag själv var ju typ kall så amelia ville ligga så nära som möjligt och tyckte de va jätte skönt att ligga på mig som måste varit för henne ett isberg :D
Imorgon skulle ja jobbat men får ta "vård av barn" låter så vuxen :) Men ska bara ligga inne med melis å mysa <3

Snacka me carran lite förut, Ska boka flyg, biljetter till Rihanna London i Maj massa brudar ;D ska bli så JÄVLA KUL!! Än så länge blir vi Jag, carran, sara och sara amanda, fannie och irma hanna m.m. Ni som vill me häng me ?? :D Kommer bli feeeet kul känner på mig de :)

Nu ska jag snart få sluta hade fint hörs ikväll :) Pussss



21/2

God eftermiddag :) Sitter nu hemma hos mamma och väntar på att maten ska bli klar. Jobbade på 4-her idag var inte en människa inne! Konstigt ? Näää.. Ikväll ska jag lägga mig tidigt för kommer bli jobb för min del varje dag hela veckan ... Plus även kvällar på lipz torsdag och lördag. Paradise hotel ska ju komma till lipz torsdag för er som älskade de :) haha ..  Lägger upp lite bilder på de jag hade på mig ute i fredags ! Pusss





Lycka i olyckan

Ett tag sedan jag skrev.. Har många bollar i luften just nu och en speciell sak kommer jag snart berätta för er läsare eftersom jag tror många kommer vara intresserade av det jag berättar :) Men ni får hålla ut lite till .. ;)




Jag tror jag helt ärligt kan säga att jag igår och i förrgår hade dem värsta dagarna i mitt liv so far. Jag kan ju ta det from the top. I torsdags var jag hemma hos Charlotte en sväng innan jobbet och hade det mysigt. Vid 4 skulle jag ta bilen ner till jobbet. Hoppar in i bilen och mitt knä låser sig. Alltså totalt låser sig! Kändes som att knäskålen hade hoppat ur led typ och jag kunde bara hålla vänsterbenet i 90 grader. Kan ju tillägga att jag kände mig ganska hjälplös då mamma och pappa var i Rom och Eric hade bortamatch. Som tur var, var Charlottes mamma hemma hos henne så hon och Challe fick kämpa med mig i typ 40 min för att ta mig från min bil till Charlottes mammas. Jag förstod ganska snabbt att akuten var min enda utväg. Som nära och kära vet så tycker jag inte sådär jättebra om sjukhus så jag kan säga att jag grinade ihjäl mig på vägen dit och väl där inne kan jag inte direkt påstå att jag var speciellt trevlig. Var på akuten några timmar och röntgade och så.. Knät lyckades tillslut lossna och jag fick med mig ett par kryckor och skall om några dagar på magnetröntgen. KUL.
Men dagen slutar inte där. . Jag och Charlotte åker till Hemmakväll för att hyra film, var där inne ca fem minuter och guess what? När vi går ut ser jag en parkeringsvaktsbil köra iväg och jag tänkte: "Nej säg nu inte att vi fått böter". BUT GUESS WHAT? Det hade vi fått. Och GUESS WHAT again? 700 kr..
Tar oss hem för att se film och ingenting fungerar varken projektorn, tv:n eller något annat.
Charlotte lånade denna kvällen min bil den kvällen för att ta sig hem eftersom jag ändå inte kunde köra.





Next day.





Dagen börjar med att Charlotte kommer till mig gråtandes: Vem har dött var min första tanke? Men nej, icke sa nicke. Ingen hade dött. (som tur var) utan Charlotte hade krockat. Tur att allt var bra med min kära. Synd bara att bilen inte klarade sig felfritt.. Sånt som händer. Glad att inget hände Charlotte. But still. Kunde det inte hänt vilken annan dag som helst? Det kom som moset på korven, pricken över i:et.
Efter många timmar av olycka händer det värsta av allt. Jag ser att Molly sitter på soffkanten och gör något konstigt. Såg henne bakifrån sittandes så jag tänkte: Säg inte att hon kissar eller något. Men så märker jag att hon typ rör sig upp och ner med huvudet. Och förstår då att hon försöker få upp något ur halsen. Jag kan säga att hon kunde inte andas, hon hostade inte eller någonting och ögonen var bara helt stirriga så jag fick panik och tryckte på magen och tryckte ner fingrarna i halsen på henne och efter en stund(kändes som en evighet) så kom det upp något äckligt men hon fortsatte. . Jag skrek och grät och jag tänkte verkligen att när som helst ramlar hon ihop och dör. Usch. Värsta jag varit med om. Ringde Erics föräldrar och dom kom hit vilket var otroligt skönt. Molly mådde bättre senare men det var riktigt hemskt och det är helt sjukt vad Molly betyder mycket för mig.
Kan ju tillägga att som avslut på dessa dagar beställde Eric Thaimat till mig på kvällen.. Äntligen kan jag slappna av tänkte jag. Så Eric gick och hämtade maten och kom hit med den. Ni tror inte att de skickade helt fel mat då eller? Varför inte tänkte jag? Varför inte skicka fel mat när allt annat ändå är fel?
Jag fick min thaimat tillslut iaf så även denna sagan hade ett lyckligt slut.


Och glöm nu inte att gratta mig och Eric i efterskott. Mitt i all olycka firade vi faktiskt 4,5 år igår..

Kan hända att jag just precis slog rekord i världens längsta inlägg.. .



Är det här ett skämt?


HAHAHA

THE BITCH IS BACK IN TOWN!!!!

Haha faaan va underbart att du kom hem :) åå nästan tur vädret är som de är annars hade ja inte varit här när du kom :) Igår va så jävla roligt!!! Bästa kvällen på länge , !!! Grym förfest, grym utgång, mindre bra hemgång hahah . Ida snarkade så hårt inatt att jag är döv på mitt högra öra .. Irma kommer själv till ida runt 3 tiden vilsen och rååå ... Ligger och tjötar hela natten ... deckar kl halv 5 och vaknar 10 pga ida inte har några gardiner och snöön är ju som sagt SICK just nu !! Helt vitt ute och snö upp till midjan!!
Tänk om alla va så små som amelia vi hade ju varit döda för länge sen !!

Nu ska vi ner till stan i detta väder (önska oss lycka till) för jag är så sjukt hungrig!!! 

lite bilder sen gårdagen :D <3






Bläää

De blir ingen sthlm för min del pga vädret idag... :( Vi skulle ju bilat upp men kände att det skulle ta typ dubbel så lång tid som de var sagt och alla tåg är typ inställda.. jaja, de får bli någon annan gång istället! Får vara ledig med min älsklings flicka idag istället :)
Nu har vi nyss käkat frukost, Becca sov hos oss inatt och ska snart åka till jobbet :)
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, kanske åka till torp med syrran! Ikväll blir nog lugnt för alla är typ sjuka men imorgon tänkte vi kanske dra till gbg och gå ut ! Jag lisa irma hanna carro kanske :)
Behöver mer råd om håret ? Tidigare inlägg! ?


Nu ska jag njuta av lite vänner avsnitt :) Lägger upp lite bilder på gårdagen plagg och onsdagens.. :)



Tröja- Gina
Halsduk-hm
byxor- Vila (4her)





Tröja-Bikbok
Byxor-Jeans 4HER




.Let her know.

" You may not be her first, her last or her only. She loved before she may love again. But if she  eventually gets to love you now, what else matters? She´s not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit being human and making mistakes, hold on to her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So dont hurt her, dont change her, dont analyze and dont expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she´s not there. "






18/2

God morgon mina kära:) Nu är jag på jobbet och har lite att göra så tänkte blogga lite!
Igår jobbade jag här med och de var nog den segaste dagen någonsin i mitt liv.... Det var helt jävla dött i stan, vad händer i uddevalla??? Jag måste ju säga att självklart så kan man ju inte hata sin hemstad men snart måste ja !!!! Det finns inget att göra på dagarna, helgerna de är bara då man kan göra något och de är i så fall gå ut och dricka ? Klart fler och fler blir alkisar när veckodagarna är rå sega och alla taggar inför helgen som blir många av mina vänners största höjdpunkt hahah:)
Imorgon åker jag tidigt till Sthlm på modemässa med våran butik. Ska kolla massa snyggt vi kommer att få in nu till våren och sommaren:) Sen blir de väl god mat och lite shopping!!
Åker hem lördagen igen tyvärr så blir en kort tripp till min älsklings stad!! Jag skulle så gärna vilja bo i sthlm jag verkligen älskar den staden. Mkt folk alltid liv och rörelse:) Får väl vänta några år tills amelia är större får se vad hon vill:) Kanske blir gbg om 2 år så länge..!


Ska slinga mitt hår hade ja tänkt de e rååått nu.. vet dock inte om ja ska lägga i ljusa eller mörka slingor?
Vilken typ av hårfärg hade passat mig bäst? Jag har exakt som bild nr 1 just nu och jag tycker bara de ser dött ut !!

HELP??


bild 1. mitt just nu rööötet...



bild 2. ljusa slingor??





bild 3. mörka slingor??






hmmm?

Om ni skulle bya liv me en kändis vem av dessa skulle ni tagit?











god morgon;)

Heeeej!! Nu är jag på jobbet och har verkligen inget att göra. Kommer inga varor idag alla kläder ligger snyggt, och har redan damsugit och tvättat golvet. Tror det kommer bli en låååång dag tyvärr.
Jag och melis var uppe med tuppen i morse kl 7 och käkade frukost. ;) Aamelia har ett fruktansvärt bra humör på morgonen som gör att jag orkar gå upp så tidigt. Alltid när hon vaknar sätter hon sig upp i sängen lägger händerna  på mitt huvud och tittar på mig med stora pigga bruna ögon "mamma heeeeeeeeej" ;)

Snart kommer irma och andreas ner till stan ska vi dra käka  , grymt sugen på thai idag ;)
Skriver mer ikväll pussss mammiii

 ps underbart väder nu vill ja ha vår och sommar;)


16/2

God morgon :) Sitter just nu med datan på toan och skriver, haha amelia badar så de e därför ! Hon sitter just nu och pratar för sig själv sitt eget språk som fortfarande är lite svårt att förstå. Aldrig varit med om en unge som älskar att bada så mkt som amelia!
Själv mår jag sådär idag, hostar hela tiden ! blääää.. Ska även jobba idag i butiken idag 15-19 så är ni i närheten kom in och titta på allt snyggt vi fått in!
På fredag åker jag till sthlm på modemässa ska bli sjukt najs! Se vad som ska komma in våren och sommaren.
Nu ska jag amelia lägga oss se en film.. Pusss





14/2





Rihannas nya video är SICK! Vet som sagt inte hur man lägger upp själv videon så detta får duga ;)


http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A

13/2

Heeej ;) Just nu är jag irma hanna och lisa hemma hos mina päron i herresta och ligger i mitt gamla rum och tjötar !! Säger bara lisa är så jävla sjuk i huvudet!! Aldrig träffat en tjej som är så öppen med sin sexualitet hahah :D
Vaknade runt halv 8 i morse efter drygt 12 timmars sömn, Lisa och irma va hos mig igår men skulle lägga amelia men somande själv :) rolig vän jag är ! Så de slutade med att dom gick ut på krogen istället ! Jag och amelia tog oss lite senare till stan och mötte upp dom igen. Måste bara säga till alla mammor som är lika trötta på vintern som jag är att skippa barnvagnen och använd pulka!! Det var jätte lätt att ta sig fram och amelia älskade de!


Nu ska vi se på en film som vi hyrs och dricka cola :) (ovanligt) Måste sluta dricka de!! Någon som kan ge tips på hur man kan sluta?? Få bort allt sockerbehov är vad jag måste! HJÄLP MIG ME TIPS??




Runerad :)

Nu har jag inte mkt kvar att leva på tills denna månaden är slut hahah , men blev en del va tycker ni ? :)









KÄKKZZZZ

HAHAHA hitta dessa bilder även som jag nästan bara måste visa :D Var när ja va gravid! Faan va kääkzz man va :D






Sommaren 09

ÅÅÅÅ hitta massa bilder sen sommaren hemma hos mamma! Vad ja vill ha sommar NU!!
















10/2

God kväll mina kära:) sorry jag varit seg på att skriva men inte haft mkt roligt att berätta haha,
Idag vaknade jag kl 2 .. Irma å carro sov hos mig myste hela kvällen me godis å cola framför några avsnitt av vänner :) Tjötade om sommaren och hur sjukt bra 2010 kommer bli! Irma blir kvar i svea vilket vi e glada för:) Ska som ja berätta flytta till min farmor och farfars hus slutet på april för dom bor på sommarstället i 6 månader då framöver, Ska jobba så mkt jag kan och spara pengar och äntligen kunna leva lite för dom pengarna jag får ihop, än att allt går till min svin dyra hyra..

Måste även skriva hur mkt jag hatar denna jävla långa vinter!!! Jag och amelia kommer inte fram med barnvägnen och lat som hon är orkar hon ju inte heller gå 10 meter till bussen innan hon drar upp händerna i luften och vill jag ska bära henne överallt.. :) ( och ja 12kg blir tungt tillslut) haha
Amelia har äntligen kommit i den åldern ja börjat förstå vad de är hon vill! Hon säger vissa ord pekar och säger ja och nej till saker jag frågar helt underbart !! Hon pratar även en del arabiska med mig vilket ja inte förstår varför ? :) Typ när hon blir sur på mig och ropar dede efter mig vilket typ ska va "dumma dig" på arabiska, och när hon vill ha vatten säger hon "mamma maj" Nu som tur är förstår ja en del av de ahmed och hans familj säger men kommer bli tufft om några år vilket ja vet ahmed kommer älska när dom två kan prata så jag inte förstår ! haha :) Nu ska jag lägga mig se en film me syrran och imorgon åker jag till Gbg med dalal på lite annat kul som vi ska få in i butiken :) Pusss Mammi









Måste säga becca e grym på att sminka!! De är hon som sminkade alla inför modevisningen :) <3 Jag är verkligen inte van med mkt smink men blev riktigt nöjd vilket becca inte trodde haha looove u babby <3

Modevisningen 5/2










<3


Modevisningen





Måndag

Hello!
Dagen började med att jag och Charlotte åkte till Göteborg för att jag skulle fixa iordning mina extensions hos Christina på Gabina hair extensions. Blev superbra ! Sedan bar det av hemåt, tog vägen om Ikea för att köpa lite småsaker. När jag kom hem hade våran tavla kommit som vi specialbeställt, tyckte den blev riktigt grym :) Så nu hänger den här på väggen bakom mig som ni kan se på bilden :)
Så underbart med en ledig dag. Känner att jag verkligen hunnit med massvis !


8/2

God morgon :) Ligger i soffan ska snart lägga mig igen, grymt trött och seg som alltid! Trodde ja bara skulle få ligga hemma i soffan och dö idag men så ringde dom från mitt andra jobb så ska jobba 3-9. Men ska inte klaga gött me pengar :D Jag ska gå till totto imorgon och se va de skulle kosta göra den tatton ja la upp tidigare. Men vill ha fler som tycker till !! ?
Nää nu ska ja sova hörs sen.. pussss mammi




7/2

God kväll ;) Ligger o soffan och kollar tv, så sjukt skönt att vara ledig! Jobbar hela veckan dubbel pass och sena kvällar.. Som ja berätta jobbar ja på lipz på torsdagar och lördagar :)
Idag har jag varit me sebastian hela dagen, varit och ätit och sen drog vi hem till stahl och lyssna på musik :) Sen hjälpte han mig med min studio så jag ska kunna spela in lite musik ! Jag och alex håller på med en låt som är halv klar som ja gärna vill få klart :) Ska lägga upp den här när den e färdig! Tar alltid 100 år när vi spelar in för vi kommer alltid på något annat vi ska göra typ äta mat, tjöta skratta åt fula klipp på youtube.. Men nu måste vi så hoppas sebestian ska kunna hjälpa mig nu när alex fanny bor i sthlm :(


Jag vill göra en till tatto!! Funderar på att göra denna typ fast me amelias eller min systers person nr fast i romerska siffror då ;),

Va tycker ni ? snygg ful ?



Inspiration




Hunnebostrand

Helluuu!


Ligger just nu i soffan i den nya lägenheten i Hunnebo och ser ut över det mörka havet(som numera är is).. Sjukt utsikt vi har här och jag bara längtar till sommaren:) Ska bo här hela sommaren och bara njuta!

Har legat en stund och kollat på utbildningar. Är sugen på både inredningsarkitekt och frisör så vi får se vad det blir. Just nu tror jag det lutar åt frisör och jag har redan hittat skolan jag vill gå på. Skulle passa mig som handen i hansken känner jag!


Igår var vi på Harrys och kollade modevisningen .. Malin var lika snygg som alltid och Beccas sminkningar var ruskigt bra!


Skriver mer imorgon! Puss Plutt!

 



5/2

Hej :) Nu är kl snart 12 ska snart hoppa in i duschen och dra mig ner till stan för att bli sminkad och klar inför kvällen :) Hoppas alla kommer till harrys ikväll?
Lipz igår va riktigt najs, mkt folk och fick både trevliga och otrevliga kommentarer! Hinner inte skriva så mkt mer än detta men ska lägga upp bilder sen fixat kamera :) Pusss mammiii





helluuu

Tjaa, är nu på jobbet och har lite rast. Packat upp sjukt mkt nya saker som kommit in till våren =)
Snygga kavajer,linnen mm. Även provat kläderna vi ska ha på oss imorgon... ååå ja dör!! Tycker verkligen detta är nervöst kommer säkert va så mkt folk me haha hjälp..=)
Alla som inte vet är de modevisning på harrys imorgon fredagen den 5 februari..
Så alla som är sugna dra ut och ha kul imorgon kom till harrys=) Vi kommer gå i kläder från denna butiken jag jobbar i 4-her. Även vissa kommer gå i balklänningar m.m. Tror de kommer bli najs, själv kommer ja dock gå i kläder ja kommer imorgon känna mig grymt naken i men skiiiiter it hahaha=)

Ikväll kl 9 bär de av till Lipz, Första arbetskvällen för min del=)  Glad blev ja idag när ida ringde mig från NY=) saknar diiiiiiiiiiiig

Nää nu måste ja tillbaka till jobbet, hörs senare ska försöka ta lite bilder annars syns vi på harrys imorgon=)

pusss mammi



Tisdagen den 2 februari

Jag jobbar hela tiden och när jag väl är ledig vill jag spendera den tiden med min pojkvän, min underbara hund och mina älskade föräldrar och vänner.. Prioriterar inte direkt att skriva ett blogginlägg såfort jag är ledig :P Kommer att börja skriva mer om några dagar när jag känner att jag har något intressant att skriva om istället för att bara skriva "idag har jag jobbat".
PUSS plutt

vi just nu


Sthlm :)













God morgon :)

God morgon på er :) kl är nu lite över 9 och jag och melis har nästan nyss vaknat! Varit helt sjukt trött dom senaste 2 dagarna, inte så konstigt kanske ? lång helg me många roliga kvällar! På söndag när jag kom hem till lilla uddevalla kom mamma hem till mig me en väldigt glad amelia :) ååå va jag hade saknat min lilla prinsessa!!!
Hon hade nog saknat mig med för hon satt fast på mig som en blodigel haha :D
Fick jobba hela dagen igår på 4-her så gjorde inte så mkt annat.. Idag ska jag jobba mellan 3-7 så de e skönt! Kan va me amelia en stund nu på förmiddagen och bara mysa!
Jag vet inte vart AMANDA tagit vägen hon suuuuuger ?? Folk trodde de va ja som skulle suga på att blogga :D

Denna veckan lär nog gå fort , sen är de modevisning på harrys på fredag 5/2 , missa inte de !! Pusss mammi


En snorig Amelia hahah <3






RSS 2.0