<3

Idag 29/7 blir Amelia Linnea Hemberg 2 år <3
Min lilla flicka börjar bli stora tjejen, kan inte längre säga när folk frågar :Har du en bebis??? Nej nu blir det istället jag har en flicka på 2 år :) Min lilla flicka, önskar ibland du kunde förstå kärleken jag har till dig.. Jag kan typ helt ärligt säga man är som kär hela tiden ! Amelias helt sjukt goa pussar och kramar skulle jag kunna leva på :)
Finns inget bättre än när amelia bara tar tag i mitt ansikte pussar mig de hårdaste hon kan haha :D
Sjukt stolt jag blev mamma till just dig... För finns ingen som är i närheten av lika grym som amelia:D
Hennes blickar,skratt,ord,värme hon ger.. Hon är grym!! Hon är nog så udda som hon är pga hon är halv svensk :) Fått din pappas galna gener och mina lugna :D


Wellll welll, idag om vädret blir lite bättre ska vi gå på stan, åka någon bajs sak nere på fjorden som amelia vågar åka :) En riktig Amelia dag får de bli, göra de hon vill :) Ska även åka kolla på en lägnehet :D:D Vi står först i kön så är denna bra blir den vår :)
Den ligger på kurveröd vilket jag velat ha nu ett tag, få lite uteplats och nära till dagis men det viktigast av allt att det finns massa barn i närheten så Amelia ska trivias i uddevalla tills hon börjar skolan när vi ska flytta gbg eller sthlm för gå skola där :)

Ska ta skriva ett inlägg någon dag om massa saker jag har planerat trots jag har barn :)


Ha de bra så länge PUSSSS M
















Heeej :)

Sitter på jobbet och har inte mkt att göra så tänkte skriva några rader:)
Vi hade kalas för Amelia igår, :D Hon fyller 2 år på torsdag... Tiden bara rinner iväg, helt sjukt hon redan är 2 år ... Min lilla fis... ;) Var helt tjocka släckten där från både ahmeds familj och min :) Saknade min morfar där ... ;( Allt är så fel just nu. Se mormor komma utan morfar de passar inte .. ;(

Amelia fick i alla fall massa fina kläder,leksaker m.m. :D Var hur nöjd som helst! Ska lägga upp lite bilder från gårdagen när ja kommer hem :)

Ikväll blir de chill bara , ska ner köpa mig en krabba haha:D Älskar skaldjur.. :D En sväg förbi torp ikväll efter jag slutat får de nog bli:)

Imorgon börjar fjorden :) Uddevallas höjdpunkt :P Ska ut äta efter jobbet me fannie sen kanske titta lite på stan sen trädgårn ? Lär vara mkt folk ute om vädret håller i sig :)

Weeeeeeeeeeeelll weeeeeeeeeell :) Hade gött så länge..


Pussss M

Melis rockar :P hahaha




<3


ANUS!!

Åååå skrev massa så bara datan cp ur och inget sparades.... Well well ska dra oss in till stan snart gå ut och äta :)
Sista kvällen i Halmstad :( Men ska bli skönt komma hem träffa min älskade meliis som jag saknar ...

Ska blogga bättre när ja kommer hem :)


Pusss M

Heeeej :)

Vi har de helt galet bra i Halmstad :D De är grymt väder och massa nya människor :D Kan man klaga?
Igår va sååå bra, var ute på tylösand  ett grymt ställe som jag inte kan stava till :D Var seriöst 2000 personer där inne aldrig sett så mkt folk på samma ställe samtidigt :D

Ikväll blir de chill, alla e bakis å råa så imorgon är vi på de igen :) Sola bada sen ta me oss lite gott till stranden och sen gå ut ;)

Lite bilder sen igår :)

Puss M











Halmstad :)

Heeeeej :) Sorry ja vart sämre än innan men inte varit vid datan på några dagar :)
Är nu i halmstad med Linn, och Lizz :) Grrrrrymt mysig stad!!
Håller på oss göra oss lite snyggare för kvällen, ska till Tylösand  ikväll :) Tydligen är torsdagar bästa dagen på hela veckan att gå ut på här :) Det är bra väder här så kvällen kommer nog bli grym :)

Kul btw att så många äntligen kommenterat lite om vad ni tycker :) Mkt roligare att skriva då! Ska tänka på de ett tag till så länge de känns som folk vill ja ska fortsätta :)

Hinner inte berätta så mkt mer nu för ska sminka mig :) Men här kommer lite bilder från veckan när jag åkte till fjällbacka träffade Linn :D <3

Tänkte även skriva lite saker jag tänker just nu med mitt och amelias liv i framtiden om någon vill läsa :D


Ha en grym kväll Puss M









19/7

Heeej :) Kom nyss hem efter varit hemma hos mamma och pappa 2 dagar :) fast dom var inte hemma så var jag amelia sara :)
Var med fannie,persan och johanna ute i gbg i fredags var väldigt mysigt och kul:) Hade bara fruktansvärt ont i fötterna.... Att gå i över en timma i klackar är ingen hitt ska ja säga! Sen dansa... Aj!!

Imorgon drar ju ut till fjällbacka för träffa linn. Seglarveckan eller va det kallas är där ute imorgon :)
Onsdag så ska jag till smögen för att se maskinen :) hahha mobbad.. Men kan säkert bli kul ;)

Torsdag är inte planerat riktigt än men någonstans i sverige blir de :) Båsta eller Gotland ska de bli :P


Funderar på att lägga ner bloggen :/ blir ni lacka då eller gör ja rätt ? :D haha

Känns som det inte är jätte mkt jag gör för folk ska tycka denna bloggen är bra :P
Ni får skriva vad ni tycker :)


Lite bilder från helgen kommer här... Puss M








SEMESTER!!

Yesssiiir, idag går jag på semester :) Hur skönt ?? Idag ska jag sjunga på trädgårn i uddevalla med Thomas Stenström sen ska vi ta bilen ner till gbg för att gå ut :D Grymt väder så kommer bli så kul känner jag på mig :)

Har med min en stor väska till jobbet vet ju inte riktigt vad jag ska ta på mig :S vet jag aldrig !!!!
Tjejer!!  så jävla jobbigt, killar drar bara på sig ett par braller å en tröja så är ni klara .. 

Neeepp hade inte så mkt mer att skriva idag.. pratade lite nyss me mamma, hon var väldigt ledsen idag.. ;( allt går upp och ner hela tiden.. kommer det nog göra ett bra tag..

har med mig kameran så ikväll ska de fotas ;)


Pusss M


Jag och petrit på midsommar :)



15/7

Heeeej :) Sitter på jobbet och gör nada.. PISS väder ute, men idag gör det inget men imorgon och restan av dom närmsta 10 dagarna ska de va soooooool :)
Går på semeter imorgon, ska sjunga på trädgårn kl 18 först med Thomas Stenström och hans band sen drar vi tjejer till Gbg :) Första utgången i gbg blir det för mig :) Ska se vad dom har att erbjuda!
Tidigt lördag morgon åker vi till båsta :D Ska blir riktigt roligt. Ska sova i bilen, DOCK inte lika kul men ...

Skulle vilja göra något med min boo på semestern men nu sket de sig totalt .. ;(

Onsdag/torsdag nästa vecka åker jag och linn till gotland !!!!!! Det kommer bli så jääääävla roligt ja bara vet de :) Kan de bli annat linn ??


Igår så var det begravning för min morfar ;( Var en jätte vacker begravning med fina blommor och för en gång skull en bra präst som bara inte tjöta om döden ...
Jag fick verkligen säga hej då igår till min saknade morfar.
Klarade av att sjunga vilket jag verkligen inte trodde jag skulle göra..

Jag älskar dig så mkt och saknar dig varje dag.. ;( Igår såg jag så mkt minnen med dig när jag satt i kyrkan och det var så underbart, hörde din röst i mitt huvud, skratt ... Saknaden är väldigt stor men kommer ses igen någon gång...



Jag och linn  <3


13/7

God kväll :) Mitt andra inlägg idag ? Gryyyyyym e ja ?? :D

Jaaa vad har jag gjort idag, NADA! Persan kom runt 2 så har chillat ihop tills nu :) Bara tjötat, var ute käkade och prata om allt fult som händer just nu :) Meeelis var inte på sitt bästa humör idag inte ..

Planerade lite kul i helgen :) Skriver vad vi ska göra när de blir helt bestämt men tror min semester kommer bli rolig ;D Linn kommer på tisdag så onsdag blir de nog gotland eller något annat najs ;)

Ska lägga mig tidigt idag. Morfars begravning imorgon ;( ja vill inte .... Kommer vara en fruktansvärt tung dag imorgon .. Ska sjunga en låt till min morfar imorgon , -Jag fick låna en ängel.. <3 Hoppas rösten bär bara ... ;/

Min älskade fina morfar.. Jag önskar jag bara fick några år till med dig i livet.. Vi skulle ju till grekland i september;(
Se dig och amelia bli som peppakakor medans vi andra fick ligga och pressa från 10-17 för att bli bruna..



Love M





Gode morgen :)

Råååååååå natt !!! Sova i detta JÄTTE huset när de åskar ute, sådär kul om jag ska vara helt ärlig. Slog ner i berget bakom så jag höll på skita ner mig ! Amelia sov jätte gott :) Fattar inte hon inte vaknade vissa gånger.
Idag trodde jag det skulle vara sol så jag kunde ut och sola ;D Men de ville inte gud så får väl ta på mig lite fuskbränna :D

Är det någon som vet när winnebäck kommer till smögen/grebbeska ? Något ställte i närheten av uddevalla ?

Är jätte sugen på att se honom ;)

Idag blir de andra planer än stranden då, vad ska man göra i detta stad en sådan här dag?

Håller på försöka göra amelia blöjfi :) Går sädär men kom nyss när jag satt och skrev: Mamma kisssaaa !;D
Satte ja henne på toa och de kom både de ena och de andra :D haha såååå duktig min tjej :D

Snart är melis 2 år ... Sjukt vad tiden går fort .. Älskar henne mer och mer för varje dag.. Vet helt ärlig inte vad jag gjort utan henne!


Kanske skriver när dagen är slut om jag gjort något riktigt kul ;P hahha


Pusss M





12/7

Heeej :) Sitter på jobbet och har grymt tråkigt! galet varmt ute och inget folk på stan vilket jag förstår :)
Imorgon är jag ledig, även onsdag för då är det begravning för min älskade och saknade morfar ;( Fyyy jag har en stor klump i magen hela tiden för denna begravning.. Ska jag säga hej då till min morfar :(  Dom ringde och sa att om vi ville se morfar en sista gång kunde vi få göra det men jag vet inte om man klarar av de.. ;( Var en helt annan sak för 2 veckor sedan... Då var han fortfarande varm och såg ut exakt som han sov .. Men vill endå på något sätt bara få se HAN igen ... för kommer aldrig mer få se han efter onsdag .. ;(

Jaaa livet är deppigt just nu.. Går på semaster nu på fredag, dock bara i 10 dagar för ska ha min andra vecka lite senare .. Blir så med nytt jobb .. Nästa år har jag rätt till 4 veckor betald semester :D Naaaaajs!

Ikväll blir de lugnt igen, ska hem städa huset sen tvätta lite, se om ja hittar något ha på mig på onsdag och sen imorgon kanske åka ut och bada om det blir fint väder :)

Ska ta med min kameran så kanske kan få lite bilder ,, :)

Pussss M




Heeeloo :)

Heeej :) Idag har jag jobbat fram tills 13:00 sen åkte jag och melis upp till ahmeds päron och grattade amelias farfar som fyllde 60 år :) Jätte god mat som alltid och massa bus med kusinerna för amelias del :)

Nu är jag hemma hos mina päron och amelia har äntligen somnat :) Ska lägga mig snart brevid sara kolla lite vänner sen sova tidigt.

Hoppas de blir fint väder imorgon så jag och min syster kan fota lite nya kläder från 4her ;)
Soooooooom jag längtar till alla kläderna jag var med och köpte in som ska komma snart :D:D Sjukt mkt snyggt !!


Yhaaa yhaaaa, hade gött Pusss M




Min vackra dotter och min underbara syster <3


Heeeej :)

Sitter nu på jobbet och chillar med bra musik :) Kunde inte sluta skratta åt mig själv förut, jag amanda challe var inne på guldfynd stod och prova ut ringar och visa varann vilka ringar vi skulle ha när man gifter sig .. Jag säger till amanda denna ringen ska ja ha när jag förlovar mig så du vet de när min kille vill du ska följa med som smakråd.. ;) Kanske bra ha en KILLE som vill förlova sig med MIG först !!!! hahah ...

Det är mkt tankar som kommer upp när man står där provar ringar, kommer man någonsin gifta sig ? kommer någonsin någon kille fria till mig ?? :D haha jag tror seriöst inte de.. :(
Jag vill verkligen gifta mig någon gång, det vill väl alla tjejer men jag vill endå va ung och "snygg" så min kille tänker faaaaan va läcker min tjej är haha :d

ja ni fattar :)

Jaaa detta va ett udda inlägg:)

Imorgon ska jag gästa Thomas Stenström och hans band på trädgårn :P
Ska sjunga igen, nervöööööööös!!

Ha en bra kväll Pusssssss





4her Sommar nytt



fashion






<3

I see you when I shut my eyes
I ask you
Do you want to watch over me
And bless every step I take <3





God morgon

Har nyss gett melis lite frulle :) Ska snart ta bussen upp till dagis för jag ska jobba..
Inatt var en jobbig natt.. ;( saknar min morfar ... Nätterna är jobbigast.. Men dom säger ju att det är när man sover bearbetar man allt som hänt. Nästa vecka är det begravning .. fy.. jag hatar begravningar..

Idag blir de väl inte mkt annat än göra än jobb, hem sova .. Kul! Kanske träffa irma?? :) Nu drar hon till bosnien i en månad.. Gud vad härligt för henne, bli brun och fin !!!!


Hade bra Pusss

Hitta den bilden, haha ja amanda i fjortisperioden vi hade där i 9an ;)





It's not that we aren't meant to be together, I think that we're just not ready for forever.


LIKE




5/7

Heeej! Sitter på jobbet just nu och har väldigt tråkigt, det är varmt ute och vill inte sitta inne.
Men på ett sätt väldigt skönt att jobba, man har tankarna på annat.
Varit en helt okay helg, var med amanda och fannie ute och käkade på köket i lördag, väldigt mysigt hade vi. Titta runt lite på stan sen sov jag hos fannie <3

Denna veckan blir de jobb, jobb och jobb.. Ledig onsdag :) Hoppas de blir fint väder så man kan få lite färg denna sommaren !!


Lite bilder sen lördags..











RSS 2.0