Gott nytt år mina älsklingar <3

Nu äntligen vet ja vad ja ska göra, ska äta me familjen 3 rätters mmmmmmm !! Sen är becca nykter så vi  ska åka runt till lite olika fester :) hahaha först börjar vi hos frida ute på utby :D Pusssssssssssss




GOTT NYTT ÅR!!!

NU BLIR DET FEEEEEEEEEEST!!!!!!!

Ett sista god natt året 2009 :D





'




victoria secret fashion show 2009

Yeeeees! Ikväll kommer vi sitta spikade i soffan hemma hos mig, fanny, emelie, johanna vickan blir säkert fler :D
De ska bli fett najs se vad som kommer 2010!!! Imorgon är de Nyår ?? Ska bli så sjuk gött att detta året är över ... 2009 har varkligen sugit hästpung tycker ja... Varit ett riktigt piss år..
Vad ska man ha för nyårslöfte då ? Träna? haha NOOOT kommer ju aldrig hålla de endå så jätte bra som jag vill!
Sluta dricka cola?? Jag måste seriöst de men kommer aldrig klara de :( Tror 2010 kommer bli grymt bra i vilket fall :)

Nu ska ja ge min lilla amelia lite gröt :) pusss mammi malin





Made in Sweden

Som ni såg på bilderna så var Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson på after skin idag! Det filmades inför deras nästa säsong av Made in Sweden så vi fick ett smakprov på deras nya sattsning! Play hette gryppen som bestod av tre tjejer. Väldigt duktiga ! Förmodligen kommer ni även se mig och Charlotte i tv-rutan i de sista avsnitten ! DET NI!

Lite bilder från gårdagen och dagen!

tinar lussebullarna :=
Nu blir det monopol!

FRAMME!


On our way

Nu har vi precis käkat lite mat. Den smakade skit, verkligen inte ätligt så fick knappt i mig något alls. Vi har cirka två timmar kvar.. känns inte så segt. Tycker att vi har det ganska mysigt här i bilen :)
Saknar min docka! Riktigt jobbigt att lämna henne idag :(

In the caaaaaaar


KLÄPPEN HERE WE COME!


bodyguard

Ligger och kollar på bodyguard just nu, ja dööööööööööööör !!! älskar den filmen.. Hennes livvakt, vrf kan inte alla killar va så?? hahah en ÄKTA MAN SOM VET HUR MAN SKA SKYDDA SIN KVINNA!! Jag tycker inte han är snygg på något sätt bara så jävla ball!! Sen när whitney houston sjunger.. de är helt sjukt ... kvinnan har verkligen fått en röst som inte går att beskriva med ord hur vacker den är!! Sen att hon knarkar och gör annat skit tycker jag är helt sjukt ! Varför gav inte gud mig den rösten i så fall?? hahaha hade aldrig valt knark före den rösten... men men.. Nu ska ja krypa ner i soffan me min lilla katt sonm ligger och kurrar på min mage <3 sov gott Pusss Malin







Före och efter hårförlängningen !

Före
Efter

Julen är över:(

Jag tycker det är sjukt tråkigt julen nu är över .. Jag vet inte om de är julafton jag älskar med julen det är mer dagarna innan! Man pysslar, bakar dricker julmust och lyssnar på musik och man får en sådan härlig känsla i kroppen.. Nu sitter ja hemma hos mina päron, amelia har träffat min mormor som blir hennes gammel mormor och gammel farfar. Hon fick en gitarr av dom i julklapp, som hon just nu spelar på.... tror ja kommer få damp om ett tag när ja hört ljuder 24/7 om dygnet... :) Ikväll ska ja bara ta de lungt, sjukt trött... Ska be mamma stanna på hemmakväll på vägen hem så ja kan springa in och hyra en bra film! Skriver lite mer om helgen när ja kommer hem . :) puss Malin





Soo fresh sooo clean

Håller på att städa hemma. Har rensat ur hela garderoben, tagit upp en stor säck med kläder på vinden och nu skall jag lägga in det jag vill ha kvar fint i högar. Den nya sovrums tv:n är uppe på väggen, datorskärmen och PS3 är inkopplat så snart är vi klara med nästan allt. Byrån vi skulle köpa var man tvungen att beställa vilket kändes riktigt segt då vi ville få ordning på allt innan vi åker till fjällen. Jaaa just det! På måndag skall vi åka till Kläppen för en veckas skidåkning! Skall bli grymt skönt!
Skriver senare.. BYYYYYYEEEEEEEEE

Gammalt ut.. Nytt in!

God morgon!
Har precis gjort mig klar för att åka iväg. Vi skall till Mio för att köpa en ny byrå och sedan till torp för lite shopping. Om man nu kommer in där idag? Känner på mig att det kommer vara fullt med folk!
Eric har köpt en ny tv till sovrummet, en ny datorskärm och ett PS3. Guuuuud vad vi har saker här hemma nu. Att vi aldrig kan bli nöjda!
Hörs senare!

Bästa året någonsin!

Min nya dator gör mig motiverad till att blogga :) Såååå nuuu niiii!

Kom att tänka på alla saker jag hunnit med detta år, måste vara bästa året hittills i mitt liv !


Det första och allra bästa är att jag är frisk !

Tagit körkort

Tagit studenten
 
Flyttat ihop med Eric

4 år tillsammans med Eric!

Fått min älskade hund Molly!

Börjat jobba :)
Och sist men inte minst har jag lärt känna så otroligt mycket nya och underbara människor!





Jag måste ha varit snäll i år!



Happy Christmas !

God jul på er alla! Har nyss käkat en massa god mat mamma och pappa stått och grejat med hela dagen! Helt otroligt hur mkt mat det verkligen går åt på jul!! Vi svenskar är verkligen riktiga matvrak på jul :)
Fått massa fint, kläder, smycken, smink saker till lägenheten m.m. ska allt lägga upp bilder på allt sen ! Amelia åkte för en liten stund sedan till sin pappa och sina alla mostrar ! haha när alla är samlade i ahmeds familj är dom 27 stycken !! Tog lite bilder me datan förut , här kommer de ! GOD JUL...:) puusssss <3











 


Dan före doppare dan..

God kväll :) ligger just nu i sängen och är som vanligt lika trött men väljer hellre sitta uppe än gå och lägga mig ..
Idag blev de en soft dag, gick på stan med amelia och bara köpte hennes sista julklapp ! Imorgon kommer hon vara så söt!! Ska ta massa med kort om bara min kamera kan sluta vara så sjukt kass!! måste lämna in den efter jul för står bara inget batteri!! men de är de hahah va faan !!
Lite senare på eftermiddagen drog ja me fanny å alex till torp, trodde de skulle vara helt galet me folk som var lika sent ute som jag me köpa de sista men var inte alls så farligt. Fick köpt allt så ja är nöjd :)
Drog sedan hem och packade och ida min älskling kom och hämta mig så drog vi hem till mina päron och kollade vänner och degade som alltid :) Sen de jag fortfarande stör mig på är att mitt godis ligger kvar i idas bil och de är för kallt för ja ska orka hämta de... Jag är så grymt sugen på de , hade ja haft en önskan va att de flög hit !!
Nää nu måste ja sova tror de kommer bli en lång dag imorgon, har me mig våran lilla katt till mamma me , hundarna är såå jobbiga å lilla missan bara ligger i en boll uppe i sängen och är livrädd.. sov gott snart är de julafton :D <3<3

Ger er en underbar låt jag lyssnar sönder på får gåshud överallt..








Mmm, stupid in love, oh
Stupid in love, hmm

Let me tell you something
Never have I ever been a size 10 in my whole life
I left the engine running, I just can't see,
What you would do if I, gave you a chance to make things right.

So I made it even though Katie told me
That this would be nothing but a waste of time,
And she was right.
Hmm, don't understand it blood on your hands
And still you insist on  repeatedly trying to tell me lies
And I just don't know why.

Oh, this is stupid, I'm not stupid
Don't talk to me like I'm stupid
I still love you, but I just can't do this
I may be dumb, but I'm not stupid

My new nickname is "you idiot" (such an idiot)
Hmm, that's what my friends are calling me
When they see me and ringing to my phone,
They're telling me let go, he is not the one.
I thought I saw your potential,
Guess that's what made me dumb.

He don't want it, not like you want it, screaming and cheating,
Oh girl why do you waste your time?
You know he ain't right.
You're telling me this, I don't wanna listen.
But your own sister repeated you're trying to tell me lies
And I just don't know why.

This is stupid, i'm not stupid
Don't talk to me like i'm stupid
I still love you but I just can't do this
I may be dumb but i'm not stupid

Trying to make this work
But you act like a jerk
Silly of me to keep holdin' on

But the dunce's cap is off
You don't know what you've lost
And you wore all your lies till I'm gone, gone, gone...

But I was the one, which one of us is really dumb
No, no, no, I'm not stupid in love


This is stupid, I'm not stupid
Don't talk to me like I'm stupid
I still love you but I just can't do this
I may be dumb but I'm not stupid

I may be dumb but I'm not stupid in love

God morning !

Hej i stugan! Just nu sitter ja hemma i min underbara lägenhet och gör ingen nytta! MÅSTE verkligen till stan eller torp sen, inte köpt julklapp till någon förutom amelia.. illa ... De är så svart vad man ska ge till pappa ? Min pappa har bara tråkiga intressen, se tv äta mat och sova.. Vad ger man då lixom ?
Jag ska snart ta och städa lägenheten riktigt fin innan ja drar mig i alla fall för man vet aldrig när man kommer hit igen när julen i år firas hos mamma. Juldagen hos kusinerna och annan dagen hos farmor och farfar. Jag hatar att komma hem och de ser ut som hej kom och hjälp mig. luktar något äcklingt man missat slänga mm..
Igår kväll va jag seröst helt död när ja kom hem från jobbet, orkade knappt ta hand om mitt eget barn haha.
Min bästa vän marcus kom förbi en sväng och tjötade och som vanligt hade alltid något att klaga på hos mig,.. igår var de min nya katt.. hahah :D
Ska ta och ringa fanny och se om hon är sugen på att hänga med mig till stan:) GRYMT sugen på varm oboj!

Skriver mer ikväll och ska lägga in bilder.. Puss Mammi malin ..

 


SORRY!!

Pinsamt! hahah som ni märkt har de inte varit mkt skriv de sista .. eller rättare sagt inget.. Jag har inte haft någon data den är sönder men amandas förklaring vet ja inte haha :D Men nu har ja data å ska banne mej skriva :)
Jobbar jätte mkt nästan hela dec månag , januari lönen blir go kan ja lova ! Min lilla bebis har även varit jätte dålig :( förra veckan fick jag ringa ahmed så vi fick åka akut in till akuten pga amelia vaknade å lät som hon inte fick luft ... mitt hjärta stanna för några minuter och mina händer var helt darriga.. Hennes lilla ansikte var helt rött och titta på mig med ögon som var fyllda i tårar.. ingen syn man glömmer. Men vi åkte in och som tur är fick vi komma in så fort pga hon är så liten .. Dom tog prover på henne och de visade sig att hon hade svår hosta och vita höstblåser i halsen som tydligen gör jätte ont att de är jätte svårt att svälja och äta..
Dagen efter tyckte ja ändå att amelia inte var sig lik endå, så fick till bvc me henne å då kolla dom även öronen och då hade hon fått öronflamation ... :( stackars liten.. varit en väldigt tuff vecka för henne .. Men måste bara säga hon är grym amelia .. hon har varit helt otroligt glad och pigg trots medecinerna hon äter .. mammas tjej de :) !
I helgen var familjen på jul på liseberg! myyyyyyyys, tyvärr fick inte melis hänga med så hon var hemma hos pappi ! Bodde på radisson om de stavas så , grymt fräsht hotell som hade ett grymt spa och grym ! hängde mest i den varma jacuzzin och mådde helt okay om ja ska vara ärlig :) Gick ut och käkade me familjen och kusinerna på kvällen på ett spanskt matställe ! sjukt gott!! Sen gick ja upp och la mig tidigt för att vara pigg för att gå ner på morgonen och äta god hotell frukost.

Igår, måndag åkte vi hem från gbg åkte hämta min sessa som sa sitt första dubbel ord när ja kom HEEEEEEEEEJ MAAAAMMMMAAA ! :D typ så... sååå söööööt.... Sen åkte vi hem till lägneheten och bara myste hela kvällen, Emelie och johanna kom på besök när amelia somnat, drack glögg och tjöta om verkligen allt.. vi e väldigt bra på att bara sitta i timmar och prata om ALLT!! Johanna blev helt kär i amelias katt hon fått, (ska lägga upp bild)
Rihanna heter hon ... hahahah mina vänner mobbar mig men bryr ja mig? NEE, hade som sagt utan tvekan blivigt lesbisk där..
Lyssnade på hennes nya platta igår, gryyyyyyyym.. seriöst kvinnan är helt SICK.. Texterna på vissa låtar som måste vara till hennes ex chris, hade ja varit han hade jag seriöst suttit hemma och grinat sönder.. Även hennes video som är ute nu HARD, omg...... kolla så förstår ni.. ska lägga upp lite bilder på henne som lockar er:)
Måste även säga ja börjar digga lady gagga som fan me, trots ja inte gillar hennes cp kläder varje dag men låtarna sätter sig på mitt huvud..

Har ja inte varit duktig nu ? skrivit massa sen när ja hittar sladden till kameran ska ja lägga in bilder ja tagit !
Puss Malin




 
hahah där fich chris brown visst
tillbaka ...





happy birthday mammii <3

min bästa mamma fyller idag 42 på lucia <3 jobbar nu till kl 4 på 4-her sen ska vi ut å äta me hela familjen hemberg=)
pusss maliiiin



memory

















beautiful

Min dotter är de vackraste i världen <3



gym ..

Hej :) Nu är jag häääääääääääääär :) Sitter i amandas fina lägenhet och väntar på att amanda ska bli klar så vi kan dra och köra core och step up !!  ska ta me kameran idag så ska ni få se hur seriösa vi är ! Puss Malin





I väntan

Sitter här i soffan och äter soppa, precis hemkommen från jobbet. Är verkligen helt slut, förstår INTE hur jag ska orka träna två pass men jag SKA!

Just nu försöker jag få tag på Malin men det är inte så lätt eftersom det bara är upptaget, antar att hon har något intressant att prata om med någon intressant person.


Mycket ledsen över att Malin aldrig svarar

Men man brukar ju säga att man skall tänka positivt!

Goooooood morning

Hello people! Lika pigga som jag? Nu ska jag snart åka till jobbet för en lång arbetsdag men först blir det en sväng med Molly! Senare blir det core och step up med malin! Ha det gott! Puss & kram Amanda

Svar på frågorna till Amanda

F.Hur gammal är din hund Amanda?

S.Hon är ca fem månader :)




F.Amanda: Hur länge har du och din killa varit tillsammans?

S. Sedan 19 augusti 2005 så 4 år och snart 4 månader :)




F.När skall kära Amanda lära sig att svara i telefon och om inte ringa upp?

S.Haha Jaaaa du, bra fråga.. Haha lovar att jag ska bättra mig baby ;)


F.EDWARD ELLER JACOB ;) ?

S.
Jacob ;)


F. snopp i örat eller näsborren?

S.Helst inget av alternativen men måste jag svara såååå ... Näsborren!


F.Amanda hur länge har du och din kille varit tsm ?

S.
Svaret finns längre upp :)


F.Vad jobbar ni med? :) J

S. Jag jobbar på ett äldreboende och som konståkningstränare.. Även som danslärare då och då :)


F.Hur lärde ni känna varann?

S.Det har Malin svarat på längre ner :)


F. vad gillar ni uddevalla?

S. Kan ju inte direkt påstå att jag gillar staden som ALLTID sover men har ju allt här dvs. familj, vänner, jobb och nära till smögen och hunnebo som jag älskar men kommer garanterat flytta till göteborg om några år ..:)


F. snyggaste ni känner?

S. oh .. hard one! Alla mina vänner är ju så snygga :)


F. Alltid gå runt och lukta bajs eller kissa ner er tio ggr om dagen?

S. Kissa, det är ju bara att bära blöja ;) haha!


F. Amanda Hur gör du när du färgar ditt hår? Vilken hårfärg använder du och gör du det själv eller får du hjälp? tacksam för svar!

S. Det enda jag gör hela tiden är att misshandla mitt hår.. haha got to take better care of it ;/


F.Amanda var bor du och hur gammal är du? Hur gammal är du Malin?

S.Bor i en lägenhet i stan tillsammans med min pojkvän, är 19 år :)


F.HUR KOMMER MAN ÖVER SITT EX? HUR SER NI PÅ KOMPISAR SOM DEJTAR ERA EX? OK ELLER INTE?

S.1. Tiden läker alla sår.. Man får försöka umgås med sina vänner och få tankarna på annat :) 2. För mig är det självklart okej då jag har varit tillsammans med min kille så länge så finns det inga "ex" som betyder något..


F.äta ett glas med diarre eller ett glas med snor? :)

S.GLAS MED SNOR! Blä på diarre...


F.vilka är det/de gulligaste kärleksparet/kärleksparen i uddevalla JUST NU, VARFÖR?! lovelovelove

S.
 Charlotte & Johan är gossiga ihop :) Love på dig med!




F. kan inte ni lägga upp MASSA BILDER?

S.
Absolut!






Pain

Hej! Är på jobbet.. Har sjuk träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens träningspass och jag känner att det börjar bli värre i benen pga yogan vi körde imorse! Haha Gud , jag och charlotte gick på hatha yoga 2.. Vilket är svårare och det märktes ju kan man säga.. Haha det gjorde ju inte direkt saken bättre att passet började klockan 07.00 .. zZZzzz... Malin har ju som ni ser redan svarat på sina frågor och mina svar kommer ikväll!(det är ju kanske dags nu) Puss&kram Amanda

Svar på frågorna till Malin.

Postat av: anonym
till malin: bor du och amelias pappa ihop? har ni henne varannan vecka eller hur gör ni? hur söt som helst är hon iallafall!

SVAR: Nej de gör vi inte , Amelia bor med mig och ahmed är med henne på dagarna! Vi kommer väl i framtiden lösa de på något bättre sätt men nu när hon är såhär
liten tycker vi de är bäst att hon sover på ett och samma ställe ! ;) jaaa hon är jätte fin!


2009-11-30 @ 17:07:50
Postat av: anonym
Malin: Hur kände du när du fick reda på att du var gravid? Hur reagerade dina föräldrar?

SVAR: Jag blev så klart väldigt chockad, jag hade verkligen ingen aning alls! Till en början hade ja väldigt mkt dåliga tankar om hur de skulle bli med mitt
liv m.m, men efter ett tag började jag inse att jag inte kunde tänka så och nu hade jag inte kunnat tänka mig ett liv utan henne! Mina föräldrar var självklart chockade
dom med! Dom blev såklart oroliga hur jag skulle klara allt och jag själv insåg inte hur stor ansvar det verkligen skulle bli. Jag till en början tänkte bara " Detta blir inga problem alls"
Men ett barn är ett helt sjukt stort ansvar!



2009-11-30 @ 18:52:22
Postat av: gay
Malin, Hur går de med Carl Chapal från Idol? Lika kära fortfarande eller??? //

SVAR: Gaaayyy hatar dig !! hahaha



2009-11-30 @ 19:39:56
URL:
http://annacarolineolsson.blogg.se/
Postat av: irmis
EDWARD ELLER JACOB ;) ?

SVAR: Jag tar EDWARD :)


2009-11-30 @ 19:45:41
URL:
http://irmishanna.blogg.se/
Postat av: irmis
snopp i örat eller näsborren?

SCAR: Tar örat :D


Postat av: anonym
Amanda hur länge har du och din kille varit tsm ? Malin är du singel ?

SVAR : Yes ja e singel :(


2009-11-30 @ 20:20:36
Postat av: anonym
Lång och smal eller kort och tjock Maläään? =) ha ha ha ...

SVAR: HAHAHA kort och tjock :D


2009-11-30 @ 21:42:57
Postat av: sara
Vad jobbar ni med? :)

SVAR: Jag jobbar med handikappade på ett gruppboende, och i klädesbutik, 4-her i stan :)


2009-11-30 @ 22:35:25
Postat av: josefine
hur lärde ni känna varann?

SVAR : Vi lärde känna varann genom att vi umgicks med samma typ av vänner, men Ida engelbrektsson var kvinnan som före oss samman :)


2009-11-30 @ 22:50:06
Postat av: anonym
vad gillar ni uddevalla?

SVAR: Jag gillar inget med uddevalla, Eller mina vänner, mitt barn och min familj men själva staden tycker jag är sjukt tråkig!!  Vill bara så fort
Amelia blir lite större flytta härifrån!


2009-11-30 @ 22:50:32
Postat av: anonym
snyggaste ni känner?

SVAR: Hmm, svår fråga många av mina vänner är sjukt snygga! Men om ja måste välja en tycker jag en tjej som jag lärde känna under skolan Sofia Bengtsson
är den snyggaste ja vet !


2009-11-30 @ 22:50:53
Postat av: Hanna
Malin : hur är det att ha sex efter att fått barn ? Hur fick du så snygg kropp efter du fått barn ?

SVAR: HAHAH den frågan har ja fått många gånger :) Jaf födde aldrig amelia den "naturliga vägen" fick göra kejsarsnitt. Så ja tycker de är som innan! haha BRA :D
HAHAH hmm de vet ja inte riktigt om ja håller med om men ja tränar väl lite då och då, äter tyvärr väldigt dålig mat och dricker cola :/ men har kanske haft turen.. ! :D tack!



2009-11-30 @ 23:11:39
Postat av: hanna
hanna ovanför är inte jag, bara så ni vet :)
nu till min fråga: alltid gå runt och lukta bajs eller kissa ner er tio ggr om dagen?

SVAR: haha stödra ni e !! Kissa ner mig tror ja :P hahah


2009-11-30 @ 23:40:44
URL: http://irmishanna.blogg.se/
Postat av: irmis
Malin varför har du så stor rumpa? Ge tips på vad du äter så den blir så stor rund och go?

SVAR: Jag vet inte gumman :D Jag äter mkt dålig mat så allt fett lägger sig på min rumpa :D haha <3


2009-11-30
Postat av: anonym
Amanda Hur gör du när du färgar ditt hår? Vilken hårfärg använder du och gör du det själv eller får du hjälp?


Postat av: anonym
Malin: Nar gjorde du och Amelias pappa slut? Har ni delad vardnad nu? Och har han ocksa ett nytt forhallande?

SVAR: Jag vet inte exakt när de var vi gjorde slut, vi har velat fram och tillbaka länge, en dag kände vi väl de inte var bra för oss! eller Amelia så
nu försöker vi hålla oss på en nivå som är de bästa just nu :)
Varken jag eller ahmed har nytt förhållande!



2009-12-01 @ 09:08:15
Postat av: kurt
malin ska du börja jobba på pizzeria?

SVAR: hahahah jag tror ja hoppar de :D



2009-12-01 @ 12:38:09
Postat av: Stina
Amanda var bor du och hur gammal är du? Hur gammal är du Malin?

SVAR: jag är 20 år :)


Postat av: anonym
vilka är det/de gulligaste kärleksparet/kärleksparen i uddevalla JUST NU, VARFÖR?! lovelovelove

SVAR: Hmm, svårt, tycker väl mina vänner alex och fanny är super fina ihop men amanda och eric har ju varit tillsammans i 100 år så dom ligger ju inte långt efter :)



2009-12-01 @ 14:00:09
Postat av: ....
Har Amelias pappa en ny tjej?

SVAR: Nej de har han inte.


2009-12-01 @ 15:36:13
Postat av: anonym
varför har du seriöst förlåtit frida :S

SVAR: Man måste lära sig förlåta människor som gör misstag. Jag vet själv hur lätt de är att begå sjukt dumma misstag och hur mkt man kan ångra sig i livet !


2009-12-02 @ 01:55:18
Postat av: anonym
kan inte ni lägga upp MASSA BILDER?

SVAR. vi ska verkligen försöka bättra oss :)


2009-12-02 @ 10:29:48
Postat av: anonym
vad består drömoutfitten av?

SVAR: Jag älskar en klänning som agnes carlsson från idol har på sig i tidningen elle 2009, en från leu vuitton!! SJUKT SNYGG!!


2009-12-02 @ 10:33:44
Postat av: anonym
vadå vad har hänt med frida ?

SVAR: Hon gjorde en dum grej som jag inte vill gå in på. Men de var länge sedan och jag har släppt de nu .





Ett hemligt paket

Okej, nu är det såhär. Min pojkvän kom hem med ett stort paket här om dagen. Det väger inte så mycket och skramlar när man skakar på det. Allt jag vet är att det är till mig. Nu ligger det uppe på vår hylla i vardagsrummet och varje dag tittar jag upp på det och börjar mitt eviga funderande på vad det kan innehålla. Hjälp mig.


Christmas is in the house






Lite bilder från dagen! Bättre sent än aldrig!

Kommer ihåg förra året när jag var sjukskriven och Malin kommer hem till mig med pepparkakor, kola och knäck som hon hade bakat..  Med tanke på att jag inte hade träffat henne på mer än en månad så betydde det så himla mycket för mig..  Gulliiiigulllllll :)

Nu är det dags för mig att krypa ner i min gooooa säng..

Puss&Kram

Blogga med iPhone

Någon som vet hur man kan lägga upp bilder från mobilkameran på bloggen? Vill verkligen få det att fungera.. Help meeee!

Late at night

Kan inte fatta att Calle gick till final. Katastrof. Det är det enda jag har att säga angående dagens idol.



Det har varit dålig uppdatering. Känns som att jag skriver det i varje inlägg men jag får bara inte tid att sätta mig framför datorn och skriva. Kanske är det snarare så att jag inte har det som en vana. Så jag får helt enkelt skaffa mig den vanan ! Vanan, vilket konstigt ord? Finns det ens?

Igår(torsdags) höll jag och Charlotte i en danslektion på en skola. Väldigt kul och det verkar som att vi kommer komma tillbaka dit fler gånger i vår vilket hade varit jättekul! Det är så skönt att få dansa lite ihop igen. Man märker ju verkligen att det var ett tag sedan. När man dansar tränar man ju verkligen hela kroppen och jag känner verkligen att det var ett tag sedan jag dansade.. Idag när jag skulle gå ur sängen kände jag mig totalt stelopererad.. haha.. Come ooooooooooooon, tyck lite synd om mig dååååå..

Imorgon blir det julbak hemma hos min kära mor & far. Skall bli riktigt mysigt.. Ska ta med kameran och ta bilder.. Vet att ni vill se bilder i bloggen så vad gör inte snälla jaaaaaaaag.. Jo jag laddar kameran.. only for you guys!  

Btw, svaren på frågestunden är på g ! :)

Inspiration






Gym.

Hej! Sitter på jobbet och har grymt tråkigt. Väntar på Amanda ska komma förbi och tjöta lite ! Vi ska svara på allt ni skrivit ikväll.. Har jobbat väldigt mycket de sista så inte haft tid att kunna sätta oss ner ihop och svara. Och ni som inte känner mig så ska ja berätta att jag är grymt dålig på allt som har med data att göra så behöver amandas hjälp med de mesta! Så hade ja vetat hur man svarar på inlägg hade ja säkert börjat gjort de lite själv. Ska försöka dra och träna efter jobbet om de inte blir jätte sent, måste upp hämta Amelia hos ahmed. Ska köra något pass me johanna å emelie som tydligen skulle vara jätte rolig. DOCK sjukt ont i kroppen sen igår, jag och fanny körde bodypump 60 min ... mina muskler är helt döda idag.. Men man blir ändå grymt taggad när man ser denna bilden på den läääätttt snyggaste rumpan ja vet!! Den hade inte varit helt fel om den satt på ens egen kropp! :) då hande ja nog legat hemma ikväll!! Pusss Malin





Sista chansen!

Sista chansen att ställa frågor till frågestunden nu!


How soon is now?

Hello! Idag var jag uppe klockan kvart över sju för att se julkalendern. Tycker den var dålig. Vill ha en julkalender som typ Pelle svanslös eller Mysteriet på Greveholm istället. Nog om det. Nu skall jag och Molly ta en liten promenad i stan för att sedan luncha med pappa. Efter det blir det till att träffa Malin sedan får vi se vad dagen har att erbjuda! Jag tror att pepparkaksbakning står nära till hands :)


Vi hörs om en stund!


Charlotte & jag kör en vals på isen


All you ever need is love


En del av dagen i bilder . Jag, Malin, Bettan, Amelia och Molly har bara myst idag. Fikat, kollat julsaker på blomsterlandet och kikat lite på stan osv.

Molly är en stark kandidat till Amelias New BFF.. Helt otroligt hur Molly leker med Melis. Tror inte riktigt att Molly fattar att Amelia är en människa, tror snarare att hon tror Melis är en hund för hon leker med henne precis som hon leker med andra hundar.. haha

Vid 20.00 gick jag och Eric ut och åt på Harrys. Verkligen jättegod mat och mysigt var det såklart! Tack babyyyy.. you know I love you !

Natti natti !

RSS 2.0