Heeeej :)

Sitter just nu i mitt kök och nyss käkat lite mat :) Ska snart dra mig ner till stan och se fotboll :P haha så jävla tråkigt .. Men alla mina vänner ska se de och ska jobba hela helgen så kommer inte ha något liv så får passa på idag istället .. Idag har jag jobbat hos pappa helt död i mina armar, så klen e ja :D Imorgon blir de jobb igen alla dagar ser snart lika ut . Men ska snart flytta:D Ska bli gött bo i ett hus på 160 kvadrat med amelia haha.
Nu ska ja sminka mig sen dra till stan me lisa carran för möta upp irma <3 Pusssss


PS hoppas barca förlorar KRAFTIGT IDAG  :)





God morgon :)

Amelia vaknade på fel sida denna morgon ingen aning varför men var inte alls glad när hon vaknade och ville gå upp på 1 minut .. Så kan de va ibland:) Idag ska jag jobba hos pappa några timmar hjälpa han bära in massa varor .. Blir som ett träningspass för armarna efter ett tag kan ja lova :)
Var i götet igår och blev nästan galen på så mkt snyggt de finns:) Jag och irma fick och titta på killkläder hela tiden av någon anledning :P Så nu tänkte jag skriva ett inlägg till våra "manliga" läsare haha :D
Typ vad killar ska ha på sig men aldrig har, eller aldrig var väl att ta i men inte många ..

1. Skit snyggt nu till våren med ett par slitna jeans



2. Ett par frächa skor, olika färger.. Rött, vit svart mm..



3. Någon snygg skjorta eller t-shirt.



 


4. Någon som är så sjukt snygg är skinnjacka!!! (dock bar inte denna killen upp denna jackan så snyggt) :D Men ett måste killar!! 299, HM..





5. Och annat snyggt som tjejer lägger märke till är Klocka, mössa, halsduk hatt och ett par snygg BRILLOR ;)












Så killar ;) Nu har ni fått lite tips om vad vi tjejer tycker är sjukt snyggt på er :) Nästan alla kläder jag la upp är från HM .. Inte kändis bilderna då :P

Ha en bra dag :) Pusssssss



Grattiiiis älskliiing <3

GRATTTIIIIIIIS MIN ÄLSKADE IDA 20 ÅR IDAG <3
Idag blir de mys och shopping i Götet
.. :) Pusssss






<3

Now my baby's really gone
I don't know if she's coming home
My love's up, I fucked up
I know
Tell me what to do to get her back
Back where her heart belongs, been gone from me too long


So if you u u, seen my boo o o
Please can you u u
Can you tell her for me


If you ever see her
If you ever meet her
If you ever get a chance to sit down and talk to her
Let her know it's so cold
It's so cold, it's so cold
Here without her
And tell her I miss her
Tell her I need her
Tell her I want her
I really want her to come back home, back to keep me warm
Tell her I'm sorry, I'm really sorry
Can you forgive me?
Please forgive me
And come back home, keep me safe and warm


God morgon:)

Vaknade ganska nyss med en pigg melis som gav mig världens godaste kramar och pussar:) Ville gå upp för hon ville ha namn namn, (välling) säger även namn namn till godis och sådant hon verkligen tycker är gott :)
Just nu leker hon själv i sitt rum i sitt lilla tält som hon fick av persan på sin 1års dag som varit väldigt bra för både mig och amelia:D Kan trycka in alla leksaker där när man ska ha hem folk och jag vill de ska se fint ut i amelias rum efter hon dragit fram ALLT !! :)
Idag blir de nog bara till att vara hemma och mysa, se film me melis och kanske ta en promenad eller något annat... Om typ 2 veckor kommer min lilla älsklinng Linn hem från norge och ska stanna 2 veckor.. Ska bli så kul att träffa henne igen!! <3
Nu blir de frukost för min del, Pussss





I need this ..

Stop, where am I
Shock, I can't cry
Pop, I need some space
No, this isn't me
Oh, please let me breathe
I'll be back sooner than you know


I need this space just like you need it
I need this time, time to clear up my mind
Wait, did you hear that? Shh... Hear my heart beat? Shh...
I need this feeling, whoa yeah, I really need this


Whoa, I've been blind
I hope I'll be fine
Don't call me back, no
Yes, I see light
Now, it's so bright
Call my name, I'll be there soon


I need this space just like you need it
I need this time, time to clear up my mind
Wait, did you hear that? Shh... Hear my heart beat? Shh...
I need this feeling
Wait, did you hear that? Shh... Hear my heart beat? Shh...
I need this feeling, whoa yeah, I really need this
I need this
I really need this


You know it's not personal
Sorry if I'm hurting you
Please don't give up on me now
I needed this time alone
To know I could come back home
To breathe, breathe, breathe


I need this space just like you need it
I need this time, time to clear up my mind
Wait, did you hear that? Shh... Hear my heart beat? Shh...
I need this feeling
Wait, did you hear that? Shh... Hear my heart beat? Shh...
I need this feeling, whoa yeah, I really need this
I need this
I really need this


Söndag.

Heeej :) Är just nu på jobbet och är lite seg i kroppen måste jag säga efter gårdagen.. Sjukt jävla kul var det hos ida trots alla spåra ur totalt lite senare på kvällen.. Vi skulle varit kvar hos ida hela kvällen var de tänkt men som vanligt var de vissa som ville in till stan för dra ut på kullan eller mortens.. Jag skulle upp och jobba så fick ta mina trötta ben hem några menter därifrån .. :) Vaknade med att amelia kom ut till mig med toppen humör :D Mamma säger malin klockan ska fram en timma idag ... så upp och hoppa :D hahah . Tur jag har min älskade mamma som har koll på ALLT!! Annars hade jag kommit försent till jobbet idag ..
Idag blir de lugnt, becca kommer till mig efter jobbet så ska mysa med film och laga något gott och prata om gårdagen..

Hörs senare .. Pussssss

Fredaaaaaaag :D

Är just nu inne på min sista timma på jobbet :) Jobbat 10-19 idag så börjar bli trött i benen. Måste hem och sova tidigt idag för imorgon är de sista modevisningen på torp kl 13:00. Fannie har sytt alla kläderna själva är sjukt duktig! Så hoppas de inte blir lite nervöst som sist :) haha. Ska träffa min älskade persan ikväll som jag inte träffat på kanske 2 månader snart.. Sen blir de sängen, ska vara på torp kl 8 imorgon bitti fyyy...
Efter de blir de fira ida älskliiing 20 BAST!!! :D:D Denne helgen kommer bli så bra jag känner de :) Med dom vännerna jag har kan de inte bli annat än lyckat :D Jag är helt seriös jag har dom absolut bästa vännerna man kan ha! Har svin kul ihop, skrattar hela tiden och alla har samma sjuka humor :P
Sen fyller även fina fanny lyckman 20 år imorgon :) Ahmeds syster Majsson 30 så stort grattis till er alla :D
Lite bilder sen modevisningen :) Pusss ha en grym helg .. Pussssss









4her NYTT!















Ni kan även hitta fannys blogg på http://imfancy.blogg.se 

26/3

Damn, I want my baby back....




Sneak peek

Hellojs!
Sitter i salongen. Idag är jag förkyld och otroligt trött men spelar ingen roll. Inte kan man stanna hemma här inte!
Fick en förfrågan om hur det gick till när vi startade företaget. Det är så att Christina som har Gabina Hair Extensions i Göteborg skall lägga ner och jag och Charlotte nappade genast på att köra på samma som hon har gjort. Eftersom student och bal lockar många att göra hårfärlängning så har vi jobbat hårt för att kunna öppna innan ruset sätter igång. Vi kommer därför att öppna den 5 maj. Har några få tider under april då vi kommer boka in kunder men det är inte många.  Ni som vill boka innan student borde alltså ringa nu då tiderna bara rullar iväg! Vi har alltså inte helt tagit över Gabina hair extensions utan vi har ett eget registrerat företag och ett eget namn. Dock har hon fungerat som en mentor för oss och vi köper upp en del av hennes saker. Mer än så får ni inte veta.. Tänkte ni kunde få en sneak peek i salongen, den är inte klar ännu men det börjar allt likna något nu ! Ni är välkomna att ringa, maila eller komma hit för att boka er tid.
Kungsgatan 21
45130 Uddevalla
0522 - 161 57
[email protected]

Före och efter

Före
Efter


Missa inte !

 

Kungsgatan 21

45130 Uddevalla

 

www.hairx.nu

0522 - 161 57



Foto.

Heeeej;) Är hemma hos mina päron just nu ska snart lägga mig i ett bad och bara koppla av .. Idag fota vi min underbara vän fanny för mer vårnytt från 4her. :) Hoppas alex kan skicka några bilder till mig sen så jag kan lägga upp dom så fort som möjligt :D Blev sjukt snygga bilder !! Alex är lite bättre på att fota än mig kan ja lova :) Å fanny är helt galet snygg inte kul titta på henne ibland :D haha, Imorgon ska alex fota mig och fanny för hann inte riktigt klart idag.
Träffa mamma och sara på stan efter och gick och käkade. Ikväll ska pappa göra goda hamburgare, ska även försöka övertala pappa att jag amelia sara ska få åka med till turkiet adam och eva den 12 maj med :D
Dagen efter vi kommer hem från London. Kan de bli bättre ? Adam och eva är ett utav turkiets finaste hotel och är helt sjukt coolt hotel som är nästan för "inne" för min stil haha :D Ska lägga upp bilder på de så ska ni få se..

Här kommer lite bilder från dagens fota me fanny backstage,





Söndag .

God morgon:) Ligger just i soffan med en mysig amelia som vill vi ska kramas och pussas lite väl mycket :) Hon har väl saknat sin mamma som jobbat typ dag och natt denna veckan..
Helgen blev en lugn helg för min del, fredags var jag med mina kära vänner fanny och alex som var hemma från sthlm på besök :) Kollade som vanligt youtube klipp med alex något vi faan ALLTID gör .. :)
Ska fota fanny för lite sommar nytt som kommit in i butiken på måndag :) Kommer bli grymt najs !
Igår jobbade jag hos pappa och sedan gick vi upp till Amandas och challes nya butik :D Den hon blogga om tidigare inlägg. Kommer bli grymt . Mycket stolt över min bästa vän och självklart challe med! Så tjejer har ni inte som mig (lejonman) hahah så ring och boka tid :D Hade jag inte haft så fruktansvärt mkt hår hade jag lätt gjort de för de grymma priset!
Gick och la mig kl 10 igår .. kul.. Men ja va så sjukt trött. Idag när jag vakna kände jag mig pigg och glad det var så underbart :D


Ikväll blir de nog myyyys me mina bästa.. Ska väl ringa och få liv i dom runt 1 tiden .. gud va länge sedan den tiden var för mig man bara kunde sova till 1 utan problem :D Men har som sagt dom bästa föräldrarna och vänner , ahmeds familj som är så fruktansvärt hjälpsamma när de kan kännas lite jobbigt vissa dagar..
Ibland glömmer jag bort jag inte kan leva de livet mina vänner lever , party varje helg, vara uppe till 3 på nätterna. Men att ha amelia kan jag säga utan tvekan är något utav de bästa som hänt mig.. Skulle aldrig bli normal igen om något hände min lilla tjej.. Så är mkt glad att hon finns i mitt liv ... <3


Ni vet vilka ni är som ställer upp för mig .. Älskar er väldigt mkt och det vet ni.. När ni får barn får ni slänga in dom hos mig när ni vill göra annat :D <3

Nu blir de frulle .. :) Pusssssss




HairX

Jag lever ! Det som har tagit all min tid är detta: www.hairx.nu


Vi har ännu inte fått upp någon info eller bilder på hemsidan men kolla in www.gabina.se för att läsa lite mer om hur det går till och hur resultatet blir!


Boka din tid för hårförlängning nu! Vi använder oss självklart av äkta hår av bästa kvalité.

För tidsbokning, ring 0522- 161 57 eller maila till [email protected]



Har ni några frågor så kan ni ställa dem i detta inlägg! Välkomna!

//Amanda


<3




Fredaaaaaaag:)

God eftermiddag alla glada :) är nu på jobbet och är på ett fruktanasvärt konstigt humör :) typ lust skratta,gråta jävlas mm. Varit en lång dag, jobbar öppning och stängning något som jag tycker är fruktansvärt segt ! Dagen blir sååå lång. Men snart kommer fanny förbi så jag har någon att prata med en stund, hon och min andra goda vän alex e hemma och hälsar på lilla staden i helgen plus ska fota fanny för våran butik på måndag kommer bli grymt naaajs :) Ikväll blir de väldigt lugnt för min del, fanny kommer och myser med mig och amelia ska försöka få henne att vi ska laga något gott med :) (hon e grym på mat) haha, imorgon blir de jobb hos pappa sen kanske mysa me de härliga gänget vi har :) haha ja skrattar bara när jag tänker på en vän till mig som heter andreas som är helt seriöst bland dom sjukaste och roligaste människorna jag träffat.. Finns ingen så rolig som den killen!!  Nää nu ska jag ta och öppna en cola och hoppas dagen ska gå fort ;) pusss mammi








17/3


4her.

Alla kläderna jag la upp finns nu i vår butik och mycket mer!
Vår butik ligger i Gallerian på andra våningen.

Våren 2010 4her i Uddevalla















God morgon ;)

Ligger nu i soffan kollar på tv och ska snart ställa fram frulle till mig amelia och fannie! Helgen har varit skit bra , fredags gick ja ut en sväng med brudarna som spårade ur totalt , inte okej alls!! Men dags för min del gå på mortens istället:) Känner att jag inte passar in på harrys alls längre, för mkt smått som nyss fyllt 18 och jag vet själv hur man var då :) Jag drog hem runt halv 2 för skulle upp och jobba dagen efter kl 10. Syrran och becca sov hos mig , becca hade suttit barnvakt efter jag lagt min flicka så drog jag ut :)
Lördagen var de jobb hos pappa sen träffa ja mina kära vänner på en fika på lejas ! Det är verkligen underbart sitta i solen nu .. Ska snart ringa och pressa dom att vi ska ses och käka lite senare med ;) men alla är ju inte lika pigga som min dotter som vill upp kolla på barnpogram runt 8 .
Idag blir de släktmiddag ute i herresta för min syster som fyllde 18 ganska nyss :) God mat och träffa min stora tjocka familj :D Ikväll blir de mys hemma hos mig med dom bästa igen.. Irma, hanna fannie var hos mig igår lagade tacos kollade på newmoon som irma nog sett 100 gånger men verkligen ville se för jag inte sett den :D Den var helt okay lite jobbigt med alla namn för min del som inte hängt med alls ;) men kommer i alla fall ihåg jakob :D hans kropp var helt okay :D Nä nu surar fannie som vill ja ska komma äta :D hörs sen Pusssss




Lite snyggt som kommit in på jobbet som jag beställde :D (4her )




God kväll :)

Heeej :) sorry dålig uppdatering från vår sida eller min kanske :) Jobbat och mått bajs! Ikväll är jag helt barnfri på en helt vanlig torsdag! Ligger i soffan me carran brevid mig som tjötar om livet :) Hyrt en film som vi inte kollat på än och lär inte kolla på heller. haha :) Skulle gått bio men gick ju INGA bra !
Köpt 1kg godis ja carran ska äta upp ikväll, :) Imorgon ska jag jobba på 4her, jag gjorde i onsdags mitt första inköp helt själv och idag ringde chefen och var mkt nöjd över mitt val och allt var snyggt :D Ska lägga upp allt imorgon på bloggen..

sov gott Pussssssss



Svar på frågor :)

Elin om Frågestund?:hur långa är ni Amanda och Malin? :)

Svar: Jag är 175 och Amanda 157 ;) haha

 

Anonym om Frågestund?:bor Amanda ihop med Erik i en lägenhet i uddevalla? :) 

Svar: Yes de stämmer , en jätte fin lägenhet på söder.

 

stinís om Frågestund?:vart bor Amelia? hos Malin bara och pappan hälsar på eller? för ni är väl inte ihop? och vart bor du själv Malin, hemma eller eget place? :)

Svar: Amelia bor bara hos mig, Yes ahmed kommer och hälsar på henne då och då han bor i en lägenhet i gbg tsm me en kompis. Nej vi är inte tillsammans. Jag och amelia bor i en 3 på edingsvägen.

 

rebecka om Frågestund?:vad gör Amandas Erik? Jobbar, pluggar? i så fall till vad/jobbar vart? :)

Svar: Eric jobbar på laxbutiken i ljungskile och spelar fotboll i lsks A lag! Väldigt duktig.

 

sanna om Frågestund? bloggar inte Amanda längre?

Svar: Inte så ofta tyvärr hon har tappat orken skulle ja tro men de kommer nog igång när de finns något kul i hennes liv att skriv om :D

 

Anonym om Frågestund?:vad vill ni jobba med eller jobbar ni med de ni vill göra resten av livet redan?

Svar: Jag jobbar på olika ställen, på en klädbutik i uddevalla 4her heter den och med handikappade och på Lipz på torsdagar och lördagar. Absolut inget av detta vill ja göra hela livet, vet  dock inte än alls vad jag vill göra så gör detta så länge och det är kul.

Amanda jobbar med gamla och har ett annat roligt jobb på G som hon nog snart kommer skriva om :D


Anonym:malin kan du inte lägga upp någon låt med dig :)

Svar: Ja de skulle jag väl kunna fixa ;) någon speciell ?


jossss om Frågestund?:malin är du avundsjuk på din lillasyster??

Svar: Vrf skulle jag vara de ? :D Kan inte kalla de avundsjuka men tycker hon är fruktansvärt vacker och smart som ja bara tycker är roligt. Men absolut inte avundsjuk på henne.

Sofie om Frågestund?:Malin, hur tog din familj när du berättade att du väntade barn?

Svar: Först var dom väldigt chockade när jag sa de, men eftersom jag fick reda på de så sent så efter chocken lagt sig tyckte dom de skulle bli jätte kul. Nu skulle ingen i vår familj kunna tänka sig ett liv utan amelia .

 

Emilia om Frågestund?:Malin, har du fått fördomsfulla och elaka kommentarer för att du är "ung mamma"? Hur tar du det i så fall?

Svar: Nej det har jag som tur är inte fått. Klart någon sagt någon gång oj vad tidigt du fick barn men aldrig spydiga kommentarer det är jag väldigt glad för.

 

Cat om Frågestund?:Hur ser era liv ut om fem år????

Svar: Jag hoppas jag är inne på mitt sista år på den linjen jag väljer att läsa till eller att jag är fett rik :D

Amanda: Jag ÄR miljonär då !

 

johanna om Frågestund?vad tycker du är de bästa med mellis?:)

Svar: Amelia har en sådan otroligt stark personlighet redan så här liten att hur ledsen och trött jag än är så kan hon titta på mig med världens finaste leende och bara göra min dag bra igen. Eller bara sätta sig i mitt knä och krama mig hårt och ge mig massa kärlek. Och att hennes morgon humör är de bästa jag mött på så man vaknar alltid på rätt sida!

 

 

J E N N I F E R om Frågestund?:

Ja har en fråga till Malin :) Hur är det att ha sex när man är med barn? Funkar det? haha, de är nåt ja har funderat över så är mkt tacksam för svar! :D

Svar: Haha det funkar hur bra som helst, dock känner man sig inte så sexig när man ligger där pga man väger 100 kg och rullar fram men sex behöver man ha när man är gravid annars blir man galen. J När man är i månad 5-6 då blir man väldigt sex sugen det är tydligen väldigt normalt. Haha för de e väl då man är som mest osexig och ingen vill ha en . Men absolut det kan du ha om du vill men inte vågar, absolut inte farligt för bebisen.



Annonym omFrågestund? ändra utseendet på bloggen! gillar er blogg men tycker den är jobbigt att läsa på nåt sätt...

Svar: Yeeees de ska vi göra tack för tipset :D


7/3

Mamma och sara var i Götet idag och shoppade lite till Amelia och mig,

Amelia gör dagens outfit ;)

Kommer svara på frågorna på tisdag !










Frågestund?

Nu har vi fått massa nya läsare och vill ha mer kommentarer av er eller frågor ? :D
Behöver inte vara frågor utan kan även vara saker ni vill vi ska skriva om!
Ni får även klaga på saker ni inte gillar, ja ni fattar :)

Puss Malin ...




Tatto :)

Den var någon som ville ja skulle lägga upp en bild på min tatto på handleden som är till min Dotter, :)
Min nästa tatto gör ja den 20/3 !! De blir den som Rihanna har på axeln fast me min systers person nr ,




Lippan

Nu drar ja till jobbet , sista kvällen där på ett tag framöver :) Pusssss



God morgon :)

Heeej :) Kom nyss till stan ska upp och plugga teori på falks körskola.. Måste ha körkort NU!! Det är nu bara teorin kvar och jag har inget bra tålamod så hatar bara sitta och vänta på att man ska klara 7000 frågor sen kunna göra provet.. men men de e väl så man lär sig :) Måste jalla nu, vill ju ha mitt körkort till våren..
Tänker på min lilla syster idag :( Jag hoppas allt går bra och du mår bra ... <3

Igår va sjukt najs på lipz, massa folk och massa som var på gott humör och trevliga för en gång skull :)
Jag jobbar som cigarettvärdinna på lipz lite udda jobb men gött me extra pengar. Paradise var ju där igår haha ja klarar inte av de pogrammet helt ärligt! De är killar och tjejer som vem som helst som blir "kändisar" genom leva i ett hus och slå ut varann :D
Kan ju säga att dom killarna är ju nöjda vill ja lova alla brudar som klänger och flörtar med dom! Hände massa fula grejer igår som är svårt förklara på en blogg men kul va de :)


Nu ska ja dra vidare ikväll blir de mys hemma me goda vänner :) Pussss


Amelia mini :D <3




Lipz

Nu har amelia fått en stor skål med gröt och ska snart sova ;) Fannie kommer snart som ska sitta barnvakt när ja åker till lipz för att jobba ! Kul för fannie melis ligger bara och sover endå ! Idag kommer paradise på besök :D haha dom ska visa upp lite underkläder och grejer ! Orkar inte, kan sätta pengar de kommer vara sjukt mkt folk bara för de ..  Måste dra hade gött pussss

saknar min pers som är i Afrika just nu... grymt avis ...




Balen 08

Det var någon som ville ja skulle lägga upp bilder sen balen så här kommer de :)






Bada :)

HAHAHAHAHAHA JAG HAR INTE SKRATTAT SÅHÄR MYCKET PÅ LÄNGE! TITTA PÅ AMELIA PÅ DEN BILDEN JA LÄGGER UPP SEN IGÅR! HON SITTER SÅ SJUKT ROLIGT OCH SER UT SOM EN PRÄST ELLER NÅGOT:D







Soulmate

"Själsfrände . Ett litet ord, men ett stort koncept. En tro på någon, någonstans har en nyckel till ditt hjärta, och ditt drömhus. Man behöver bara hitta dom. Så var finns den personen? Och om man älskar någon och det inte funka, betyder de då att den personen inte var din själsfrände? Var det bara en av finalisterna i  frågesproten "Lyckliga i alla sina dagar"  ? När man rör sig från  åldersgrupp till åldersgrupp och de tävlande blir allt färre blir då chansen att hitta sin själsfrände allt mindre? Själsfrände: Verklighet eller tortyrredskap?



Snodde denna fina text från min syster, http://weturnitup.blogg.se/

2/3

Hej :) sitter just nu på jobbet på 4her, ganska tyst än så länge. Det är ju jätte fint väder idag så får hoppas många är ute och handlar. Hade gärna varit hemma med amelia idag och gått och fikat eller åkt pulka när de äntligen är lite sol. Men ska vara ledig imorgon och torsdag så hoppas vädret håller i sig :) Vill kunna känna våren snart är på väg men denna jävla snö försvinner ju seriöst aldrig..... Vill kunna ta på sig snygga vårkläder,skor skinnjacka m.m. Meeeeen för kallt ute.
Idag blir de jobb till halv 6 sen kanske jag drar hem till mamma pappa
:) Denna helgen blir lugn för min del, varit mkt de sista känner ja. Nää nu ska ja snart käka hörs sen . pussss mammi






RSS 2.0