Söndag :)

God morgon :) Haft en seg helg hemma med Amelia,idol och massa film :)
Igår såg jag "Killers" Men Ashton Kutcher .......... Tror seriöst han är den snyggaste jag vet... Dregglade hela filmen.... Sen hans kropp är inte fel heller i denna filmen .. (Dock filmen sög)
Idag blir de inget större heller:) Ska städa lite hemma och sen kanske en sväng till torp.
Nästa helg har jag och irma slagit ihop våra kalas och ska ha en GRYM fest på lördagen :) Hoppas veckan går fort nu !! Sen den 11 åker jag till sthlm :D Ska firma min födelsedag där uppe :) Shoppa lite, träffa fanny,alex och emelie :)
Bilder på min nya lägenhet kommer :) Men inte fått upp allt än så tråkigt lägga ut när det inte känns riktigt som "HEMMA" än
LOVE M

<3

Myy boooooo

sjuk ... Bläää

MMM sjuk.. Det var länge sedan jag var sjuk men nu är jag det och tycker inte alls det är kul :P Ont i hela kroppen och känns som jag ska gå av .. Amelia sitter och tjötar i andra änden av soffan om ALLT !! Haha gud vad hon börjat prata..
Helgen blev utgång efter farfars kalas :) Grymt kul ! Söndagen var jag som en fisk. haha sen fotade jag gadd för lite kläder från 4her :) Så jävla SNYYYG hon är inte okej!! Den kroppen ...... Skulle lätt kunna bli lebb för den bajan :P
Orkar tyvärr inte skriva mkt mer idag men här kommer lite bilder. Pussss
LOVE

4her höst

Blus 499:-
Chinos 349:-
Hanskar mocka 399:-
Kofta 299:-
Kjol 499:-
Handskar 399:-
Kjol 499:-
Blus 349:-
Handskar mocka 399:
Sjal 299:-
Blus 349:-
Handskar mocka 399:-
Blus 499:-
Chinos 299:-
Handskar mocka 399:-
Blus 399:-
Chinos 299:-
Handskar mocka 399:-
Väska 599:-
Blus 399:-
Handskar mocka 399:

HARD WORK WORK

Or nooot ;) Sitter på jobbet ska snart åka upp hämta amelia hos sin far:) Ska fira min älskade farfar idag som fyllt 67 år <3
Ska äta skaldjur MUMS!!
Hela släkten är där idag så kommer bli roligt:) När min gudfar Danne drar igång då blir det mkt skratt!
Mormor kommer med idag. Utan morfar. ;( Första gången vi alla är samlande utom morfar.. Kommer vara väldigt konstigt. Sen att det är skaldjur vilket var det bästa han visste.

Igår var det bara idol med massa gott:) Amelia är så snäll som ens låter mig titta på de :P Hon vill helst se emil eller pippi!

Hoppas ni får en bra lördag de ska jag ha :) Pussss M



LOVE







this is it.

Heeej:) Sitter på jobbet och har lite dö tid över :) Det är VINTER:( Snö idag.. Kul... or noooottt !!
Var nere på 4her förut kollade ut lite saker jag ska fota i helgen :) Fått en jätte söt tjej som heter alexandra att ställa upp ! Så klart lägger jag ut dom på bloggen med:)

Idag har jag haft ont i magen hela dagen.. fruktansvärd ångest:( Bråkade med amelia innan hon åkte till dagis...
Hon var på fruktansvärt humör, skrek och ville inte göra NÅGOT mer än sitta kolla på pippi! Tyvärr skulle jag jobba så fick brottas på med kläderna och sen när dom äntligen var på var de overallen och vinter skorna !!!!!!!!!!
Hon vägrade ta på sig sina skor utan skulla ha sina stövlar som skulle gjort henne sjuk pga dom är inte varma alls nu i vinter. Försökte förklara lugn och fint att det fick inte men hon bara titta på mig och gall skrek! Jag har helt ok humör när det kommer till amelia men idag rann det över :( Och vi började verkligen GAPA på varann ;( Tog av hennes skor kasta iväg dom en en riktig psykmorsa!!! Amelia titta på mig och blev rädd.. Kul Malin ... Skrämma sitt barn .. BRA!!! Sa men gråten i halsen gå ut nu amelia innan jag får panik .. Amelia titta på mig gick ut och sa inte ett ljud. Inte jag heller.. Jag går i förväg amelia typ springer ikapp. Mitt hjärta redan då när jag hörde dom små travande stegen bakom som inte kom så fort ikapp fick mig inse som min mamma alltid säger till mig när jag tappar humöret.. Hon är bara 2 år malin .. Ett barn.. :( Ibalnd glömmer man bort att hon är ett barn och tycker hon är trög ? haha förlåt de där lät bara jävligt fel men ni som är mammor kanske förstår ?? Hoppas överallt i världen hon glömmer denna dagen .. För jag lär inte det på ett bra tag.. Men fick mig en veckaklocka att ibaland måste man bara stanna upp och andas några sekunder och ge sig in i matchen igen..

Innan jag fick amelia var jag en riktig mes.. ;) Jag är fortfarande ganska mesig och säger inte ofta ifrån men när det kommer till amelia blir ja GALEN om något skulle hända henne. Ångest ? Inget jag kan känna heller så jätte mkt längre. Men denna ångesten idag.. Blääää ;( Men BARA nu förtiden när det är om henne.. Det är som en stor kärlek.. Kan ligga krama,pussa henne i evigheter!!! Kan bli hur sur som helt men ALDRIG känna att jag vill bli av med henne mer än några sekunder...

Ni som är mammor och vet hur det kan vara kan säkert förstå detta..

Yttligare ett joker inlägg från mig ;) haha 2 denna veckan :) Hoppas ni inte tycker jag verkar vara en cp morsa.. MEN idag hade jag behöft höra för att skämmas lite !!



Nu ska jag snart sluta och dra till gymmet sen hem och PUSSA och säga förlåt 200 gånger till min sessa <3 ska köpa något gott till henne med <3


LOVE







LOVE


Otrohet?

Jag sitter och kollar runt på lite sidor och ÖVERALLT ser jag nya par som går isär eller stannar hos varann pga någon varit otrogen. Jag vet helt ärligt inte ALLS vad jag tycker om detta.. Men dock blir jag SÅ PISS när jag läser hur andra kan me att trycka ner personen som killen/tjejen varit otrogen mot..
Läste just om paret Beckham som rykterna går om nu. Detta fick mig bli så arg när jag läste detta! 


En enorm förödmjukelse

Det har gått mer än sex år sedan den förra otrohetsskandalen. Då gick David Beckhams assistent Rebecca Loos, 33, ut i tidningen News of the World och berättade om sin affär med fotbollsstjärnan.

Hela världen frossade i hennes smaskiga berättelse. David Beckham försökte förneka otroheten och kom med lama stämningshot, men det var få som trodde på hans oskuld.

För Victoria Beckham var otrohetsavslöjandet en enorm förödmjukelse. Inte nog med att makens svek skreks ut på varenda löpsedel, Posh beskylldes dessutom för att vara en stel, osexig pinne som inte kunde tillfredställa sin man.



Hur kan man säga som i slutat ?? Posh beskylldes dessutom för att vara en stel, osexig pinne som inte kunde tillfredställa sin man.?? :S

Vad FAN vet dom ?? Att någon är stel,smal eller va faan som helst inte skulle kunna ha sex ?? :S
Jag VET själv om att detta är inte därför folk är otrogna mot varann utan det handlar bara om att vi ALLA är nyfikna på om vi fortfarande har "de" Om andra tycker man är snygg mm.. Det behöver inte alltid betyda att den andra är dålig eller smal,tjock eller vad alla säger utan bara vi alla är människor som är nyfikna på annat och spänning som efter kanske 11 år försvinner... Behöver inte betyda kärleken är död eller att man är dålig i sängen..


Klart man inte ska vara med en annan om man har en annan inte så jag menar men man ska INTE klandra den andra att den gjort något fel ... Det är bara vidrigt och ett hårt slag under bältet..

Så alla tjejer/killar som någonsin känt såhär.. Det är inte pga ni är dåliga eller inte har det där som eran partner "hitta" hos den andra tjejen eller killen utan handlar bara om nyfikenhet,bekräftelse eller något annat.


Udda bloggande kanske men kände detta kanske är många med som undrar eller stör sig på...


Pussss M








19/10

Fyyyy vilken morgon.. Regn,en sur amelia och stress!! Kul ? ;) Nee nu tar jag väl i.
Vaknade i morse och kom inte upp ur sängen haha :) Jag och ida körde verkligen hårt igår på gymmet och idag känns det överallt kan jag säga! Sitter på jobbet nu och har inte jätte mkt att göra så passar på att blogga lite :)

Helgen blev lugn, fredag idol med lite tjejer hos mig och lördag jobb och sedan åkte vi ut till min mamma och chilla:) Sen när amelia somnat gott brevid mig och mormor åkte jag inte till stan me ida och hängde med grabbarna lite :) Har som sagt en vit månad :P Eller mer... Så ska inte dricka fören jag fyller år :) haha låter som en alkis men blev så mkt fest hela sommaren känns det som. Och det livet orkade jag inte riktigt kände jag:) Som sagt har ju en dotter på 2 år som vill upp 8 på morgonen och se film och busa med sin jätte pigga mammi :)
Söndag var väldigt mysig me ;) tog en tur till lek och buslandet med amelia och hennes nya kompis casper som är idas lillebror på 3 år :) GALET stort... Men tror att amelia får vänta något år till att vara där. Fick springa med överallt :p Hon var lite för liten för sakerna så alla Mammiiis som läser :) Ta med era barn när dom är 3 år. :) Pga det är nästan bara stressande för en själv med alla stora barn som springer runt och trampar ner dom små ..  

Ikväll blir de gymmet, Ska gå på pass halv 7. Veckan ser inte jätte rolig ut mer än jobb och träna:)

Ha en bra dag ;) Pusssss











<3

A friend is someone who understands your past, beliveves in your future, and accepts you just the way you are...

<3

Thailnad,  Morfar <3






Fredag :)

Heeej ;) Veckan är slut igen, och helgen är här :D Ikväll ska jag bara hem och mysa med min lilla och se på idol. Mysa med gurka och dipp och massa goda pussar:) Min soffa kom idag me!! Såå snygg :)

Imorgon ska jag jobba sen blir de träning :) Har grymt ont i hela kroppen just nu ...Igår tränade vi med dala,isac,challe och doffe.. Dom peppa inte dåligt dom haha :) Kom in en tjej på coren och var helt seriöst det sjukaste jag sett på länge :P Såååå tränad fast på ett galet snygg sätt !!

Imorgon ska vi ha loppis med på stan. haha all "skit" som jag vill bli av med ska vi sälja billigt :P

Ha en grym helg så snart är de dags för fota lite mer nya höst/vinter kläder från 4her :) Letar dock efter en model men ser inte ljust ut :(


Puss M


HAHA missa spara och lägga ut igår såg ja :)









14/10

Wooow :) Exakt en månad idag tills jag fyller 21 ;) Tiiiaa gååår som tanter och gubbar säger från kusten! ;)
Sitter på jobbet och ska snart stänga. Ska iväg och träna efter jobbet:) Får se hur de går med min träningsverk idag haha.. Träna första gången igår på 100 år... Seriöst ?? haha Min kropp va helt slapp.. Orkade inget. :) Idag blir de core 30 min sen cyckla 30.

Helgen blir lugn, ska se idol imorgon och bara mysa med min lilla lördag blir jobb och sen gäs. Får min nya soffa imorgon me :D:D

Ha en bra kväll PuSSSS




LOVE

God morgon :) Sovit gott? Nej det har inte vi ..... Dum som jag är sätter jag på tvätten innan jag lägger mig för aldrig haft svårt för att sova med lite ljud. Men OO NOOO !! Sen vaknar melis runt 1 och vill in och sova med mig i sängen. Sen runt 2 så vaknar jag av VÄRLDENS dunk !!! Då ramlade amelia ur sängen den stackaren :( Mitt hjärta hoppade seriöst ur kroppen !Hon blev jätte rädd stackaren och var jätte ledsen ett bra tag. Sen efter det hade jag jätte svårt att somna om .. tänkte nu i morse hur det måste vara när det är krig! :S En 11 kg ramlar ner på golvet som en klump och gjorde mig LIVRÄDD.. Tänk då en stor bomb .. Fyyyy....
Ska snart åka till jobbet. ikväll blir de gymmet :)
Pusss M

;)

Innan jag kryper ner i sängen tänkte jag bara tipsa för er om min kompis fanny :) Hon har en GRYM  stil och jätte bra blogg ! Där kan ni få tips mkt mer ofta än här :P

http://imfancy.blogg.se/
Nattiii <3

12/10

Heeeej :)
Sorry för jag e kass på att blogga men har varit hemma från jobbet några dagar nu för vård av sjukt barn :P Låter så vuxet! haha. Amelia fick 40 i feber i söndags kväll och idag är hon äntligen feber fri. Men för vara på den säkra sidan ska man vara inne en dag extra så det inte kommer tillbaka. Så haft fullt upp :) Nu ligger hon i sin egna säng och sover så gott min lilla sessa!
Jag var och köpte soffa idag :) Najjjjjs!!!!  Riktigt snygg var den med. Nu är det inte mkt mer än lite tavlor, en stor hylla från ikea som fattas så min lägenhet känns som hemma :) Stor städat min garderob idag och fått bort MASSA skit !!
Gjorde min första middag idag med i lägenheten :P haha ni som känner mig vet min kost suger men idag gjorde jag lax :) Jätte dålig på mat men detta blev riktigt bra!
Har även övat på en låt som snart ska spelas in :) lägger självklart upp den när vi blir klara!
Neee sen är de inte mkt annat som händer just nu. Helgen var väldigt lugn, såg idol me ida och persan och amelia i fredags och lördags bara låg hemma me amelia och gäste :) Var på TIDEN ta de lite lugnt.. Blir nog samma denna helgen ! Sen loppis i helgen sälja massa skit jag inte längre använder :D haha amanda och dom har gjort en loppis bredvid deras butik på kungsgatan här i uddevalla där man kan ta med de man inte vill ha och sälja de för någon billig slant :P
Well well. sov gott mina kära inte långt kvar tills jag blir 21 :D:D haha (en månad) haha men men
Pussssssssss <3 M
Ps INTE min lägenhet i bakrunden hahah farmor och farfars hus....

beeebbiiis<3

Skriver fort :) ska snart sluta och iväg och spela in.. Har fått lite låt tips på face, ge gärna här med?

Pusss




You know..


love


<3;(

Idag hände något fruktansvärt.. fint,hemskt,vackert.. Kan inte hitta rätt ord på detta. Jag går fram till ett par äldre kunder i butiken som jag trodde ville ha lite hjälp. Dom vänder sig om och mannen  tittar på mig och gör att mitt hjärta stannar... Han hade is gröna ögon,vitt hår,spetsig näsa och såg EXAKT ut som min morfar gjorde.... Jag blev rädd, började studera honom och på ALLA sätt han rörde sig.pratade. Han hade samma doft och humor. Jackan i samma märke som morfars och lutade sig framåt när han kollade på mattan. Gråten satt i halsen hela tiden tills jag frågade om dom orkade bära den hem och han säger: Ja va fan de ska väl inte va så svårt? Har lite dålig höft men ska nog gå eller? Jag bröt ihop... tårarna sprutade och kunde inte hålla dom inne mer.. Han tog mig på axeln och frågade vad som hände och jag sa att du ser ut och är som min morfar som fick bort för 4 månader sedan... Jag tänke hela tiden VAD GÖR JAG?? Fyy dom måste tro jag är idiot.... Han klappa mig på axeln och sa något i stilen: Detta bevisar bara att du sakna honom förstår ja... Tror jag fick fram ett svagt ja... Ville egentligen SKRIKA ja!! Vi började små prata och tillslut tog jag mig själv i kragen och hjälpte dom ut med mattan och såg paret sakta men säkert gå iväg.. Stod kvar länge och bara tittade och kände hur min morfar var där på något sätt.. Hur han bara fanns där för några minuter igen.. :(

Går det att sakna någon såhär mycket ??? Kan inte beskriva med ord vad jag känner just nu. Allt känns bara tomt och en enorm saknad kom upp idag.... Hoppas nästan dom kommer tillbaka med mattorna dom köpte så jag kan få krama han ingen.... det var ingen sådan bamse kram. för det hade inte heller morfar gett. Alla som kände han vet nu vad jag menar...


Älskar dig morfar.. <3





Long time :)

Heeej :) Sorry för kasst bloggande :) Har ÄNTLIGEN flyttat och haft fullt upp med att få igång värmen och få in sakerna i lägenheten :)
Måste säga jag trivs så sjukt bra! Tror verkligen jag och amelia kommer trivas så bra här!
Igår var vi på ikea och köpte lite saker till köket och en egen säng till Melis :) Ska ta kort på lägenheten sen när det börjar bli klart så ska ni få se hur mysigt de är :)
Men som sagt, melis har fått ny säng och hon ska sova första natten i den idag... Fyy.. kommer bli så tomt utan min älskling som jag legat brevid i 2 års tid .. Men nu måste det börjas. Jag vet att jag kommer bära in henne till mig på kvällarna nu i början men tror både jag och hon kommer sova bättre och inte väcka varandra av sparkar och örfilar på natten jag brukar få :P haha

Nu ska jag återgå till jobbet, Ska spela in lite musik nu i veckan tänkte jag :)


Pussss





RSS 2.0