Ohhh <3

Jag sitter på facebook och ser filippa lagt upp dessa låtar!! Vilka MINNEN de kom upp. Skolan, vännerna, kärleken. Jag kommer ihåg hur jag lyssna på denna låten och den träffa så rätt på vissa saker. haha ja hade den i min mp3 :P
Jag kommer ihåg att jag skulle spela in en låt tsm med fonky fresh men fick inte det för ahmed hahahahha ja dör när ja tänker tillbaka. Kommer inte ihåg varför jag inte fick :P men men.... Spela in musik med rappare och det blev "sååå" bra då. Man la in de på mp3n och hade den med sig överallt.
2005 var det bästa året i mitt liv!!  Har sååå mkt minnen ifrån 2005. Kan inte riktigt förstå varför men allt var så lätt och inga problem. Alla hemma fester hos amanda och marcus. haha man hade moppe. Blekte håret varje helg.
Brydde sig inte om att träna, man var bara nöjd med sig själv.
Mina vänner kommer fatta detta inlägg .. :) haha
Ibland känns det som att man blir vuxen för fort..  Nu har vi barn, vissa bor i andra länder. Vissa känner man inte längre.
Livet blir verkligen inte vad man tänkt sig.

Mamma<3

Fick ett sms av min mamma i morse att hon låg på näl :( Hon har åkt på samma som mig fast hon får inte bort sin feber. Jag låg i 9 dagar med feber mamma har legat i 12 dagar med 40 i feber :S LIDER med henne....  Man har så svårt att andas med och det är så obehagligt. Jag mår verkligen så mkt bättre men fortfarande trött och har ont i mina reben. Hostan börjar ge sig mer och mer!!
Hoppas mamma blir bra snart... <3
Idag och restan av veckan är jag hemma. Så blir lugnt. Fanny och alex kommer till uddevalla på onsdag och det ska bli mysigt!
Nu ska jag ta en tur med nala i skogen en stund. Hoppas slippa se döda djur idag..... bläää
LOVE
Ge mig sommar !!!!!!


Vad vill ni jag ska blogga mer om/ mindre om ??

Tell me ???

Fynda på rean :)

Ett par svarta enkla boots och ett par lite tuffare. Dåliga bilder.... !! Vegabond är båda i alla fall, fick båda för en 1000 lapp! Kap tycke jag ;)

.


.


Jan. 30, 2012

Hej! Ligger hemma i soffan och har ont. Var ute med nala förut en sväng och skulle gå i skogen så hon skulle hitta godis som jag kasta ut. Jag gick och tänkte och såg inte att nala kom efter mig, vända mig om och såg att hon höll på att gräva i jorden 100 meter bort. Jag ropa på henne men hon reagera INTE. Gick iväg hon reagera INTE. Tillslut börjar jag tappa humöret och går mot nala som jag ser står och äter på något. Ser inte vad det är men ju närmare jag kommer ju busigare ser jag nalas kroppspråk blir. Så ser jag när jag kommer 10 meter ifrån nala står och äter på en död HARE!!!! Jag får panik och skriker på nala som får ett grepp om harens öron och springer iväg med den .................... Jag dör.... En halv hare som är typ lika stor som nala själv drar hon runt på. Plus hon tycker de är kul för jag har panik och vet inte vad jag ska göra mer än försöka få henne släppa den..... å jagar henne. Vet att de är ju de sista man ska göra men vem vill att hon äter upp en hare??? Tillslut får jag "tag" på nala och drar min vante över hennes nos så hon släpper haren. Jag KOKAR i kroppen av ilska på henne men vad ska man göra mer än dra henne därifån.. ?? Hon är en valp och fattar ju inget.
Kul start på dagen och veckan.. NOT!!!!!
Ligger kollar sex and the city! Kan vara det bästa som finns. Nala ligger sover i sin korg. Har inte velat röra henne sen jag kom in.. stackarn :( haha
Någon som vet någon bra sida med snygga bekini? Inte hm, nelly, asos utan någon som har lite mer coola bekinis? Har ju som sagt mkt dö tid när man är sjuk så ligger kollar på allt som finns och bara vill ha sommar!!!
LOVE

Jan. 29, 2012

Hej :) Sitter i soffan och kollar lite bloggar och nätshoppar :) Ni får se när det kommer. ååå vad jag vill bli frisk nu. Har ingen feber men hostar massa och grymt ont i mina reben.

Vill träna......

Lite nytt (sommarkläder) ! Kunde inte hålla mig :)

love









instagram: Malinhembeerg


bästa mel

klockren bild på melis ;) Verkligen njuter av lördagen med en cola ! hahaha

......

Heeej ! Ligger hemma i lungingflammation. Kan vara det absolut västa jag haft. Får ingen luft och hostar tills man spyr. ÄNTLIGEN fick jag reda på vad det var efter nästan nu 2 veckor liggandes i sängen. Dåligt att läkare inte kollar upp saker bättre än bara gissar. Fick en svin bra läkare igår som typ sa de rakt ut: Det är för dåligt att du gått sähär länge med en sådan här lungingflammation..... men men. Nu ska jag väl snart bli bra hoppas ja... sjukskiven tills den 5 feb.
Glömm nu inte alla som vill ha nytt hem och fint att vi har 50-70 % på hela butiken på hembergs på torsdag! Öppnar 11-20!!!
Idag blir de sängen som vanligt. Ska fösöka palla mig in till stan sen för måste till apoteket. ¨
Jag är tråkig på att blogga men det är för jag inte har något liv... :)
Vill ha våååååååååååår!!! Sitta ute med en go filt och ta en fika när solen bränner i ansiktet :)
Prata lite med tjejerna igår om att vi ska boka i mars/april en resa tills sommaren!!! Kanske grekland eller cypern eller något garanterat varmt ställe där vi kan få en vecka med bara sol och bad! ÅÅÅÅÅÅÅ vad kul de hade varit. Har ju bästa " tjej gänget" med så KUL är ju bara förnamnet på vad vi kommer ha :)
Nu ska jag äta frulle :)
LOVE

<3


LOVE

Heej :) Mår som innan... bajs.. men Liiiite liiite bättre, när jag äter ipren orkar jag i alla fall gå upp och hämta mat. Har inte gjort mkt alls mer än legat hemma hela dagarn. kul... Ville bara säga Tack till alla fina ord jag fick när jag la upp låten. <3 Veckan ser ut att ligga hemma. bli frisk för på torsdag MÅSTE jag kunna jobba, Vi firar 50 år :) Min farfars pappa statade hembergs matthörna och nu äger pappa de! Kommer ha 50/70 % på ALLT!! Så kom in och fynda till lägenheten eller huset :) ! Hos oss hittar du bäst kvalite och bäst priser! Ska renovera om butiken och få in massa nytt och mer än mattor :) Sitter kollar bilder på min gamla data, massa massa bilder. Massa minnen <3 Saknar en viss människa i mitt liv som är med på 90% av alla bilder... love

Bröllop





Några har frågat om jag kan lägga upp när jag sjunger å här kommer ett klipp sen dec. Min bästa väns mamma gifte sig och Ulrika ville jag skulle sjunga en låt från henne till Jens :) Ida filmar ! Det var väldigt nervöst och blanda ihop lite text för det var så mkt känslor den kvällen! :)




boriiiiiiiiiiiing

sjuk... Var hos läkaren idag, hade dåliga värden och ett virus i kroppen. Har inte febern försvunnit på fredag ska jag få någon medicin om jag fattade han rätt :) Vill mest få bort min hosta.

Bara legat hemma hela veckan, knappt ätit för inte sugen på något förutom frukt.
Kollat på massa serier. Synd min blogg ap inte funkar måste alltid ta fram datan å de är lite mogg.
Men som jag skrev tidigare, min syster fick mig skaffa instagram som jag börjar lägga upp bilder, text på istället. Går mkt snabbare och lättare än denna blogg. Följ mig där istället om ni vill :) Behöver inte bara vara mina vänner. vem som helst !! Älskar bilder så bara kul! Malinhembeerg heter jag i alla fall!

Blir bara ligga hemma restan av veckan. är så trött så orkar inte ens laga mat. Febern gör en så seeeg.

Hoppas bli frisk till nästa vecka så jag kan tränaaaaaa!! Löning med så vad säger ni tjejer, vin, dans?  Om inte den trötta morsan ligger med feber än men de får vi fan inte hoppas!! ;)

Amelia är på dagis idag, hennes pappas dagar så några timmar till att vila.


Nu ska jag se lite friends ;) LOVE







Mina <3


Hot!!!


i like the as....



Nytt


Tröjan är från 4her, När man får lite färg på kroppen och kan ha några snygga ljusa jeans till den och höga skor!!

Denna är från Gina. Snygg till ett par höga jeans shorts och ett par snygga boots.. ÅÅÅ vad jag vill ha sommar!!!


INSTRAGRAM

Malinhemberg

Följ mig där :) Även om ni inte känner mig!

sjuk......

Jag är sjuk. När jag säger sjuk så menar jag SJUK. Var länge sedan jag mådde såhär dåligt. feber,grov hosta och ont i hela kroppen. Hållt på sedan i fredags. Vill bli frisk nu men känner inte ens som det går mot bättringsvägen. Yhaaaa boring info för er men därför har jag varit kass på att blogga! Bara legat och sett på snart 20 avsnitt sex and the city och vänner! BÄSTA!!!

Blir nog hemma ett tag till. febern ger sig inte.

Hoppas allt är bra med er :)


LOVE

Ohhhhh laalaaa

Fick beställa ett par skor från andreas :) Hitta dessa!! runt 650 spänn!!!! Plus frakt :)

Tänk dessa till sol brända ben och en snygg tajt klänning i sommar :) LIKE
Kommer gå i dessa även om dom ger mig grov skoskav ;) Letat efter dessa sååå länge !!  TACK !!!







I know what I want


I never wanted see you unhappy, I thought u wanted the same for me..

Min huuuuuuuuuund!! Får krupp på henne... Får typ "anfall" då hon bara flippar loss och slutar aldrig. Sen lägger hon sig ner och somnar.. haha

Skulle bli SUPER glad om jag kunde få lite hund tips? Tips på saker som är bra, dåliga mm, Valp kursen drar igång i feb å det är så långt kvar :/

Igår körde jag 1 timma på gymmet och yoga... omg... osexigaste i världens måste jag varit. Men grymt kul. Blir fler gånger, ska fan bli lite vig i alla fall :)

Ikväll ska jag amanda "ida" om hon pallar sig med köra någon slags dans. Nya pass på gymmet nu och de är sjukt gött! Plus det är öppet till 22 nu istället :)

Nu ska jag jobba!


LOVE









Nu drar vi och tränar röven av oss


Sushi/vin kväll





idre












.

Tillbaka på jobbet nu efter några dagar i fjällen. Verkligen skönt med lite semester. Ska träna ikväll med ida. Ska testa yoga;) Jag är så fruktansvärt ovig.

Veckan består av jobb. Helgen vill jag gå på bio. :)


LOVE

 


idre

Heej :) Sitter i stugen och ska snart ge mig ut i backen. Varit här i snart 5 dagar redan :/ tiden har gått så fort.
Pappa har fyllt 45, mormor 67 och igår fyllde andreas 30 :) Ett enda stort kalas här.

Har åkt massa skidor, fruktansvärd träningsvärk. Druckit varm oboj och haft en så sjukt härlig semester.
Igår var vi i byn, bada och basta. Jag hade glömt min bikini så fick hyra en baddräkt.... höll på att dö av skratt när jag fick på mig den. ( inte min grej med baddräkt) Min stora röv ramlade ut och såg ut som en val.  

Idag ska jag upp på häst ryggen :) ska bli underbart

Bilder kommer men får inte in dom på saras data.


LOVE




Mitt 2011



Amanda och challe 20 :)






Amelia fyllde 3 år :)





satte mig på häst ryggen igen;)



Hade inflyttnings fest hos amanda och eric :)



Hjälpte ida hitta soffa :)



Käka massa god grillad mat !!!



Kolla på min vackra systers bal







Jobbade i smögen



Drack drinkar :)



Stockholm






Var i cypern





Halmstad med massa vänner!!






Göteborg





Fjorden- uddevalla






Var i New york !!!!



Fick nala :)


Vilket roligt år jag haft tsm med min familj och vänner!!!

2 januari 2012

Nytt år, :) Sitter på jobbet just nu och vill typ spola tillbaka tiden lite så man kunde få liiite mer ledigt.
Jobbar till 18 sen ska jag köra 2 timmar på gymmet. Känner mig helt seg i kroppen efter all denna mat!!!
Igår käkade vi hummer :) MUMS! Kan typ vara det godaste som finns!! 

Onsdag tänkte alla tjejer ses och dricka lite vin för vi är lediga torsdag:) Innan alla åker tillbaka och fortsätter med sina "liv" runt om i sverige,världen :)

Sen åker vi till idre på torsdag:) Ska åka skidor över helgen ! Ska bli såååå mysigt var så länge sedan jag var i fjällen!


Myste med Nala igår (rå sleten haha ) <3


Nyår








RSS 2.0