22/12

3 dagar idag kvar till julafton :) Köpte klart mina julklappar till melis igår! Hoppas hon blir glad över det hon får.
Idag har jag jobbat och varit hos frissan. Gjorde ljusa slingor för min ut växt var hemsk.. Blev lite för blond tycker jag men det är nog bara för jag blev så mörk i botten det sista. Jag ska göra naglar imorgon och så bokade jag tandblekning för första gången idag :D Hon i kassan hade det som jag boka av och blev helt kär! Sååå snyggt. Ligger nu på 1700 om man går 2 stycken! Annars 3500 kr.... Men LÄTT värt de.
Imorgon blir det min sista jobb dag för denna veckan sen är det dags att fira jul! Julen är hemma i år med familjen och mormor. Morfar kommer jag sakna så fruktansvärt mkt på fredag när vi sitter runt bordet. :( Första året utan morfar på jul.. Fy mår riktigt dåligt när jag tänker på de...
Snart kommer amanda, challe och emelie hit och ska mysa en stund med julmust och pepparkakor :)
Love

Kommentarer
Postat av: irmis

MALIN jag och Emina gjorde blekning igår där på skönhetsspecialisten. FYFAN vad ont i käften vi har haft hela dagen igår och natten. Det ilade och värkte och aldrig varit med om ondare hahahah... Tog typ tre alvedon på en gång igår o de hjälpte inte. Ilade sönder när man låg där också grinade typ. Hahaha bara så du vet!!! Men vita som snö blev dom! :)

2010-12-23 @ 10:10:09
URL: http://eminairma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0